24.9.09

1η AGROTECH στην Λαμία : Καινοτόμες υπηρεσίες και διαγωνισμοί !!


Διαγωνισμός Καλύτερου Τρακτέρ, 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άροσης, Ασύρματο Internet, Κλήρωση ταξιδιού στην Ευρώπη για το κοινό, Ζωντανή Παρουσίαση της τεχνολογίας της Άροσης κ.α.
Με αθρόα προσέλευση επισκεπτών, με καινοτόμες υπηρεσίες που εφαρμόζονται για πρώτη φορά στο Εκθεσιακό Κέντρο Λαμίας, με πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις και δώρα-εκπλήξεις για τους επισκέπτες της συνεχίζονται στο Εκθεσιακό Κέντρο Λαμίας οι εργασίες της 1ης Έκθεσης Αγροτικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων AGROTECH, που διοργανώνουν από κοινού η HELEXPO και η ΠΕΛ (Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας).
Στο πλαίσιο της 1ης AGROTECH εγκαταστάθηκε - για πρώτη φορά - στο Εκθεσιακό Κέντρο Λαμίας από τη HELEXPO δίκτυο ασύρματου Internet και οι επισκέπτες και εκθέτες της AGROTECH μπορούν να «σερφάρουν» στο Διαδίκτυο δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης. Επίσης

καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, οι επισκέπτες μπορούν να ψηφίζουν για την Ανάδειξη του καλύτερου τρακτέρ, ενώ το Σάββατο, στις 12.30 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση Ζωντανής Παρουσίασης της εξέλιξης της τεχνολογίας στην Άροση «Από το Χθες στο Αύριο» (με άλογο, τρακτέρ της δεκαετίας του ’60 και σύγχρονα γεωργικά μηχανήματα) και την Κυριακή, επίσης στις 12.30, το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άροσης, στο οποίο θα διαγωνιστούν 12 συμμετοχές.
Η απονομή των Βραβείων του 6ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Άροσης και του Καλύτερου Τρακτέρ, που θα αναδείξει το κοινό, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 2.30 το μεσημέρι. Παράλληλα, οι επισκέπτες της 1ης AGROTECH μπορούν να συμμετέχουν σε κλήρωση για ένα ταξίδι στην Ευρώπη για δύο άτομα.
Υπενθυμίζεται ότι το ωράριο λειτουργίας της 1ης AGROTECH, στην οποία συμμετέχουν 176 εκθέτες, με εκθέματα-προϊόντα από 19 χώρες και δυναμική παρουσία εταιρειών που αντιπροσωπεύουν γεωργικούς ελκυστήρες, είναι Τετάρτη (23/9), Πέμπτη (24/9), Παρασκευή (25/9) από 17:00 μ.μ. έως 22:00 μ.μ. και το Σάββατο (26/9) & Κυριακή (27/9) από 10:00 π.μ. έως 22:00 μ.μ.
Χώρες προέλευσης ξένων εκθετών, μέσω Ελλήνων αντιπροσώπων, είναι οι Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Η.Π.Α., Ιαπωνία, Ινδία, Ισπανία, Ιταλία, Κορέα, Μ. Βρετανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Σερβία, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία, Φινλανδία.
Επίσης, συμμετέχει μια πλειάδα αγροτικών Συνδέσμων - Οργανισμών - Φορέων - Υπηρεσιών: Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδας, Σύνδεσμος Εισαγωγέων - Αντιπροσώπων Μηχανημάτων, Ομοσπονδία Ενώσεων Βιοκαλλιεργητών Ελλάδας, Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης αγροτικών προϊόντων Α-CERT, Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Ν.Α. Φθιώτιδας, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λαμίας, Αναπτυξιακή Φθιώτιδας ΑΕ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου