12.9.09

Τραγικός θάνατος αστυνομικού στην Εύβοια - Αγνοείται 17χρονος στη θαλάσσια περιοχή της Σαλαμίνας

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το βράδυ στην Εύβοια 39χρονος αστυνομικός ο οποίος έπεσε με το αυτοκίνητό του σε πλημμυρισμένο χείμαρρο από την καταρρακτώδη βροχή.
Θύμα είναι ο υπαρχιφύλακας Νικόλαος Τριανταφύλλου του Κωνσταντίνου, ο οποίος υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Αλιβερίου και ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο αστυνομικός χθες στην 9 το βράδυ κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην επαρχιακή οδό Παραλίας Κύμης - Λεπούρων όταν στο ύψος της γέφυρας Στομίου το όχημα ξέφυγε από την πορεία του, πιθανότατα λόγω της ολισθηρότητας κι έπεσε σε παρακείμενο χείμαρρο ο οποίος είχε πλημμυρίσει.
Μετά από έρευνες πέντε ωρών γύρω στις 2 τα ξημερώματα, συνεργεία της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής εντόπισαν..

το αυτοκίνητο και το ανέσυραν.
Μέσα βρέθηκε νεκρός ο 39χρονος υπαρχιφύλακας. Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Κύμης.-


Αγνοείται 17χρονος στη θαλάσσια περιοχή της Σαλαμίνας

Αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή της Σαλαμίνας 17χρονος Πακιστανός, που η μικρή βάρκα στην οποία επέβαινε μαζί με άλλους τρεις συμπατριώτες του ανετράπη από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ενώ στην περιοχή επικρατούσαν άριστες καιρικές συνθήκες.
Σώοι από τα σκάφη του λιμενικού περισυνελέγησαν οι τρεις, που μαζί με τον 17χρονο εργάζονταν σε μυδοκαλλιέργεια της περιοχής Μπατσί του νησιού.
Διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του, αλλά με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου