11.9.09

Σοκ στην Τουρκία - 39χρονη έκοψε το όργανο του εραστή της και το πέταξε σε διπλανή στέγη

Μια 39χρονη γυναίκα από την Τουρκία, που μετά από έντονο τσακωμό με τον εραστή της του έκοψε το γεννητικό όργανο, θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον 18 μήνες για να βγει η ετυμηγορία του δικαστηρίου και τούτο γιατί το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η ποινή της θα εξαρτηθεί από το εάν το όργανο του άτυχου εραστή της θα μπορέσει να ξαναλειτουργήσει μετά από την λεπτή χειρουργική επέμβαση διάρκειας 11 ωρών στην οποία υποβλήθηκε.
Το Κακουργιοδικείο της Τραπεζούντας στη Μαύρη Θάλασσα θα περιμένει την πλήρη ιατρική έκθεση που θα διαβεβαιώνει ότι το 28χρονο θύμα ανένηψε πλήρως και το όργανό του έχει τελείως κανονική λειτουργία...

"Για να αποφασιστεί η ποινή θα πρέπει να υπάρξει η ιατρική έκθεση. Έως τότε θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε μάρτυρες", ανέφερε μια δικαστική πηγή.
Η 39χρονη γυναίκα αντιμετωπίζει πάντως ποινή φυλάκισης από ένα έως τρία χρόνια, εάν όλα με το εγχειρισμένο όργανο του εραστή της πάνε καλά. Στην αντίθετη περίπτωση, αυτός θα μείνει ανάπηρος και αυτή θα κλειστεί στη φυλακή για πάνω από οκτώ χρόνια.
Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η εγχείρηση στέφθηκε με επιτυχία αλλά αναμένεται να πάει καλά και η μετεγχειρητική πορεία του ασθενούς.
Για την ιστορία αναφέρεται ότι η 39χρονη που ήταν μεθυσμένη την ώρα του καυγά, ήταν τόσο θυμωμένη με τον εραστή της που όταν του έκοψε το όργανο το πέταξε στη στέγη του διπλανού σπιτιού.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου