23.9.09

ΝΤΡΟΠΗ για τον Αγρότη – 4 κιλά σταφύλι για ένα μπουκάλι …Νερό !!!


Η απόλυτη ξεφτίλα του αγρότη είναι αυτή της τιμής του σταφυλιού .Χθες άνοιξε η αγορά από την ένωση γεωργικών συνεταιρισμών Ηλείας και ακολουθούν και οι δικοί μας με τιμή για το κρασοστάφυλο ….13 λεπτά το κιλό !!! .
Αν αυτό δεν είναι ντροπή για εμάς που επιμένουμε να καλλιεργούμε αμπέλια ( τι άλλο να καλλιεργήσουμε δηλαδή μήπως το λάδι είναι καλύτερο ) τότε ποια είναι η ντροπή?
Ποολοί συναδελφοί μου αρχίζουν να σκέφτονται σοβαρά πιά να μην τρυγήσουν τα αμπέλια τους καλύτερα να φάνε τα σταφύλια τα πουλάκια του ουρανού παρά τα …κοράκια της αγοράς .
Αγαπητοί φίλοι σκεφτείτε τι έχει να γίνει με το λάδι σε λίγες μέρες .Πανηγυρίζουν μερικοί γιατί η τιμή του πήγε 2.50 Ευρώ …τώρα που δεν υπάρχει λάδι όταν βγεί όμως το πρώτο θα μας το πάρουν ...

όπως και πέρυσι με …1.70 όταν για ένα λίτρο καμμένο ορυκτέλαιο για τις αλυσίδες του αλυσοπρίονου το πληρώνουμε 2.50 – 3 ευρώ και τα λάδια αυτοκινήτου από 8 – 15 ευρώ το λίτρο ….η απόλυτη ξεφτίλα του αγρότη !!!! Ντροπή στους υπευθύνους που μας έφτασαν σε αυτό το χάλι ντροπή και για εμάς που τους στηρίζουμε με την ψήφο μας !!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου