2.9.09

Κάρολος Παπούλιας – Νέοι αγρότες στο Προεδρικό Μέγαρο


«Είναι τιμή για τους νέους αγρότες να έχουμε πρότυπα σαν εσάς», απηύθυνε προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης νέων Αγροτών, Βασίλης Γιαννόπουλος, κατά τη συνάντηση των μελών του ΔΣ της Ένωσης με Κάρολο Παπούλια, στο Προεδρικό Μέγαρο και τον προσκάλεσε στο συνέδριο, που οργανώνει η Ένωση από αύριο έως και την Κυριακή στην Αρχαία Ολυμπία, με θέμα «Αγρότες και Περιβάλλον».
Ο κ. Παπούλιας εξήγησε ότι δεν θα μπορέσει να παραστεί, διότι -όπως είπε- αύριο μεταβαίνει στα Γιάννενα για εκδήλωση, που έχει προγραμματιστεί εκεί.
Ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η Ένωση είναι ένα πανελλαδικό όργανο, στο οποίο συμμετέχουν αγρότες από 18 έως 40 ετών και πρόσφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα μπρούτζινο στεφάνι ελιάς κι ένα καλάθι με αγροτικά προϊόντα.
«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ μιας κι εγώ προέρχομαι από αγροτική οικογένεια. Είστε το μέλλον της Ελλάδας», τόνισε ο Πρόεδρος και απευθυνόμενος στους παριστάμενους δημοσιογράφους, είπε: «Τα βλέπετε κι εσείς ασχολείστε τώρα με το αν θα γίνουν, ή δεν θα γίνουν, εκλογές. Αυτοί είναι το μέλλον της Ελλάδας. Αυτοί, που ακουμπούν με τα δύο πόδια στη γη».
Ο κ. Παπούλιας εξέφρασε τη χαρά του για τη συνάντηση με το ΔΣ της Ένωσης, τονίζοντας ότι «χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί αυτό, που σας είπα και πριν, το πιστεύω. Είστε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας και οποιαδήποτε εξέλιξη, ή πρόοδος, εξαρτάται από εσάς».
Στη συνάντηση συμμετείχαν τα μέλη του ΔΣ, Γιάννης Ζαφείρης, Λεωνίδας Πολυμενάκος, Παναγιώτης Γκιοργκίνης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος, Κωνσταντίνος Κανναβός και Δημήτρης Μιχαηλίδης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου