4.9.09

Κλειδώνουν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων εξουσίας στη Μεσσηνία


Οργασμός επικρατεί στα δύο κόμματα εξουσίας στην Μεσσηνία για την κατάρτιση των Ψηφοδελτίων. Στην ΝΔ που σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις η μείωση των εδρών της είναι δεδομένη ,πέραν του υπουργού Αντώνη Σαμαρά, της υφυπουργού Σοφίας Καλαντζάκου και των βουλευτών Γιάννη Λαμπρόπουλου και Δημήτρη Σαμπαζιώτη, αναζητά υποψηφίους για να συμπληρωθούν οι τρεις κενές θέσεις του ψηφοδελτίου.
Στο ΠΑΣΟΚ τώρα, εκτός από την υποψηφιότητα του βουλευτή Δημ. Κουσελά, υποψήφια θα είναι η Νάντια Γιαννακοπούλου, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος  ο Γιώργος Κανελλόπουλος πρώην Γενικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ το ψηφοδέλτιο αναμένεται να στελεχωθεί   από τον οικονομολόγο Λεων. Φιλιππόπουλο, γιο του πρώην υπουργού Θαν. Φιλιππόπουλου, και τον πρώην πρόεδρο της ΜΚΟ «Γιατροί χωρίς Σύνορα» Οδυσσέα Βουδούρη.
Πολλές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο συγκεντρώνει το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Φρόσω Σταυράκη, ενώ έχουν διερευνηθεί και οι προθέσεις του καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών και συντονιστή της Επιτροπής για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, Χρ. Μπούρα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου