24.9.09

Νάντια Γιαννακοπούλου - Ποτάμι νίκης από τους ετεροδημότες της Αθήνας !!


Η αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΚΡΟΠΟΛ ήταν από νωρίς το απόγευμα ασφυκτικά γεμάτη για την ομιλία της υποψήφιας βουλευτού Νάντιας Ι. Γιαννακοπούλου. Οχτακόσιοι και πλέον Μεσσήνιοι της Αθήνας ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα και έδωσαν δυναμικά το παρών, στέλνοντας μήνυμα νίκης του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.
Η κυρία Γιαννακοπούλου, σε μια ομιλία που διακόπηκε πάνω από 15 φόρες από τα χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων, περιέγραψε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να ψηφισθεί το ΠΑΣΟΚ, ανέλυσε πτυχές του κυβερνητικού προγράμματος, έθεσε τις προτεραιότητες για τη Μεσσηνία του αύριο, ενώ ζήτησε από τους συμπατριώτες της να δώσουν όλοι μαζί τον αγώνα για τη νίκη.
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ξεκινώντας την τοποθέτησή της σημείωσε ότι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει την εξαετία της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση είναι ανασφάλεια, αναξιοκρατία και αναποτελεσματικότητα. Στη συνέχεια θέτοντας το δίλημμα των εκλογών ξεκαθάρισε: «Είναι δυνατόν ως χώρα να συνεχίσουμε στον ίδιο αυτοκαταστροφικό δρόμο, υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών μας, ή μπορούμε επιτέλους να αλλάξουμε πορεία και να δημιουργήσουμε ένα κράτος που θα λειτουργεί για τους πολίτες, και όχι απέναντί του; Εμείς, το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα λέμε ως εδώ με τη μιζέρια, την απαισιοδοξία, τον φόβο και την ηττοπάθεια. Πιστεύουμε ότι μπορεί να νικήσει η ελπίδα, πιστεύουμε ότι οι Έλληνες μπορούμε καλύτερα και αξίζουμε περισσότερα από αυτά που ζούμε τα τελευταία πέντε με έξι χρόνια».
ΟΙ 4 ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
Η κ. Γιαννακοπούλου περιέγραψε τους 4 βασικούς άξονες του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη στήριξη του εισοδήματος, στην αναθέρμανση της αγοράς, στην προστασία και την ενίσχυση της απασχόλησης και στο νοικοκύρεμα των δημόσιων οικονομικών. Όσον αφορά τη Μεσσηνία σημείωσε την αναγκαιότητα εφαρμογής ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπτυξης για το νομό που θα περιλαμβάνει υποδομές, προστασία τοπικής αγοράς, στήριξη των αγροτών, αναβάθμιση των μονάδων υγείας και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος του Νομού.
ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΕΛΠΙΔΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
Αναφερόμενη στην υποψηφιότητα της είπε στους πολίτες: «Θα ήθελα εδώ να μου επιτρέψετε μια προσωπική αναφορά. Είμαι ένας νέος άνθρωπος, που αγωνία για το μέλλον του τόπου μας, που αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο. Στις εκλογές του 2007 έδωσα τη μάχη και δυστυχώς λόγω εκλογικού νόμου δεν εκλέχθηκα για λίγες ψήφους. Από τότε και μέχρι σήμερα, είμαι συνεχώς και αδιαλείπτως παρούσα στη Μεσσηνία, δίπλα στους αγώνες, στις διεκδικήσεις, στα προβλήματα των συμπολιτών μου. Αυτό θα συνεχίζω να κάνω και στο μέλλον. Με όρεξη για δουλειά, με πάθος, με ελπίδα ότι μπορούμε μαζί να τα καταφέρουμε. Σε αυτόν τον αγώνα σας θέλω δίπλα μου και θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα να με εμπιστευτείτε. Από τα βάθη της καρδιάς μου σας λέω ότι θα κάνω καθετί δυνατό για να αισθανθείτε δικαιωμένοι! Δεν θα πω μεγάλα λόγια, δεν θα ισχυριστώ πως έχω τις λύσεις για όλα τα προβλήματα, δεν θα τάξω πράγματα που δεν μπορώ να κάνω. Αυτό όμως που μπορώ να υποσχεθώ σήμερα, εδώ, μπροστά σας, ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις θα αγωνιστώ για την Μεσσηνία που αξίζουμε».
ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ
Κλείνοντας την ομιλία της καταχειροκροτούμενη, η κ. Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου κάλεσε τους Μεσσήνιους της Αθήνας να δώσουν δύναμη στην ελπίδα, να κάνουν πράξη την ανανέωση και να στηρίξουν και να αγωνισθούν για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές: «Έχουμε τα εφόδια. Το πρόγραμμα μας για την Οικονομία, για το Κράτος, για την Παιδεία, την Υγεία, την Περιφέρεια. Ερχόμαστε ανανεωμένοι και δίνουμε ελπίδα και προοπτική στους πολίτες. Γνωρίζουμε όλοι ότι η ευθύνη που θα αναλάβει το Κίνημα μας είναι τεράστια. Και με τη συμμετοχή όλων μας θα πρέπει να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με ελπίδα. Με σιγουριά. Με αυτοπεποίθηση. Με σαφείς τις προθέσεις μας για μια προοδευτική χώρα. Για μια χώρα που θα προσφέρει ένα καλύτερο αύριο σε όλους μας. Για μια χώρα για την οποία θα είμαστε περήφανοι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου