2.9.09

Σοφία η …ξαπλωτή – Απολογείται στον Εισαγγελέα


Στο Δικαστικό Μέγαρο της Κορίνθου θα βρεθεί την Πέμπτη η TV περσόνα, η οποία σχεδόν πριν από μια εβδομάδα, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από την Ασφάλεια Λουτρακίου, να παρέχει ερωτικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής 1100 ευρώ.
Η 31χρονη γυναίκα θα έρθει ενώπιος ενωπίω με τον εισαγγελέα, προσπαθώντας με την απολογία της να… ελαφρύνει τις εις βάρος της κατηγορίες.
Στην Κόρινθο ωστόσο, χτυπά και η καρδιά όλου του ροζ κυκλώματος, που έχει απλώσει επικίνδυνα  τα… πλοκάμια του στους χώρους της σόου μπιζ, καθώς αναμένεται η κοπέλα να πει πολλά, όπως έκανε άλλωστε και κατά την προανάκριση.
Πολλά ερωτήματα πάντως, γεννά το  αν η Σ.Λ θα επαναλάβει τα όσα κατέθεσε μέχρι στιγμής στις Αρχές, καθώς τις τελευταίες ημέρες δέχεται έντονες πιέσεις αλλά και απειλές ακόμα και για την ίδια της τη ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται τα ονόματα όλων αυτών που κρύβονται πίσω από την προώθηση της γυναίκας στην πορνεία, όμως με τη σημερινή της απολογία θα σηματοδοτήσει και τις εξελίξεις, αφού κάποιοι μιλούν  και για άμεσες προσαγωγές.
Για την ιστορία, η κοπέλα, είναι 31 χρόνων, ξανθιά και  γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, για τη συμμετοχή της σε ψυχαγωγική  εκπομπή.
Στον καλλιτεχνικό κόσμο κυκλοφορεί με ψευδώνυμο, ενώ… δραστηριοποιείται στους επιχειρηματικούς κύκλους, προσφέροντας τη συντροφιά της σε κυρίως ηλικιωμένους, ευκατάστατους κυρίους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου