10.9.09

Υπουργείο Παιδείας – Ενημερώστε μας καθημερινά για τις απουσίες μαθητών λόγω της Νέας Γρίπης

Με απόφαση της Γενικής Γραμματέως του ΥΠΕΠΘ, Νίκης Γκοτσοπούλου, εκδόθηκε εγκύκλιος και στάλθηκε ήδη στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Π.Ε και Δ.Ε, στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Γραφεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, καθώς και σε όλες τις Σχολικές Μονάδες της χώρας, με την οποία ρυθμίζεται το ζήτημα της καταγραφής των καθημερινών απουσιών -λόγω του ιού της νέας γρίπης- των μαθητών και των εκπαιδευτικών των Σχολικών Μονάδων.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδειας, για το σκοπό αυτό έχουν αποσταλεί πίνακες, στους οποίους θα καταγράφονται καθημερινά οι απουσίες και θα υποβάλλονται συγκεντρωτικά στο υπουργείο Παιδείας.
Ειδικότερα, οι διευθυντές των Σχολείων θα συμπληρώνουν τον αντίστοιχο πίνακα και θα τον αποστέλλουν ηλεκτρονικά έως τις 10.00 στο Γραφείο / Διεύθυνση Π/θμιας ή Δ/θμιας Εκπαίδευσης ή στο Γραφείο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.
Κάθε Γραφείο Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή Γραφείο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης θα αποστέλλει ηλεκτρονικά τα συγκεντρωτικά στοιχεία των σχολείων της περιοχής ευθύνης του στη Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης, στην οποία υπάγεται, έως τις 11.00.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου