25.9.09

Μαύρη Θύελλα - Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον ΟΦΗ !!!


Αν θέλεις να λέγεσαι και να είσαι «μεγάλη ομάδα», πρέπει να μπορείς να κερδίζεις «μεγάλες ομάδες»! Κάπως έτσι έχει η Σαββατιάτικη «σύγκρουση» δυο ομάδων που έχουν βρεθεί αρκετές φορές αντίπαλες, μόνο στην Α' εθνική και στο Κύπελλο κι αυτή θα είναι η πρώτη «κόντρα» στη Β' εθνική! Ανέκαθεν ο ΟΦΗ έχει καλή παράδοση με αντίπαλο την «Μαύρη Θύελλα» και αυτό πρέπει να ανατραπεί. Για να συμβεί όμως αυτό, οι παίκτες της τοπικής μας ομάδας θα πρέπει να φτάσουν σε ψηλό επίπεδο απόδοσης και να μην χαλαρώσουν ούτε ένα δευτερόλεπτο μέχρι το τελικό σφύριγμα και με πολύ νωπό το ...πάθημα στην Καισαριανή...

Και θα είναι πολύ σημαντική μια νίκη εις βάρος του ΟΦΗ και λόγω βαθμολογικής ανάσας αλλά και ψυχολογίας.
«Παίξτε το παιχνίδι σας απλά και ωραία»
Με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο της πόλης, συνέχισε χτες την προετοιμασία της, η ομάδα της Καλαμάτας ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Ο Γιώργος Μπένος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε ασκήσεις τακτικής και δοκίμασε κάποιες σκέψεις που έχει σχετικά με την εντεκάδα του αγώνα. Ο «Ιταλός» ήταν απαιτητικός και πολλές φορές έβαλε τις φωνές. Ο προπονητής της «Μαύρης Θύελλας» άνοιξε από χτες τον «φάκελο ΟΦΗ» και προϊδέασε τους παίκτες του για το τι πρόκειται να αντιμετωπίζουν το Σάββατο. Η κεντρική ιδέα που προέκυψε από τα λεγόμενα του προπονητή είναι ότι «σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε την κρητική ομάδα, εμείς είμαστε η Καλαμάτα, παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε δίπλα τους φιλάθλους μας και σίγουρα ο χρόνος κυλάει υπέρ μας. Παίξτε το παιχνίδι σας απλά και ωραία».
Έχει αρκετές αδυναμίες
Μπορεί ο ΟΦΗ να αγωνιζόταν για 33 χρόνια στην Α' εθνική, αλλά τώρα παίζει στην δεύτερη, έχει τα προβλήματά του και τις ατέλειες του και πάνω απ' όλα είναι μια ομάδα με αδυναμίες, «τρωτά» σημεία που χάνει αρκετά από τη δύναμη του όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Και το βασικό θέμα δεν είναι τι θα κάνει ο αντίπαλός σου, αλλά τι θα κάνεις εσύ στο γήπεδο!
Και αν η τοπική μας ομάδα πιάσει την απόδοση του εικοσάλεπτου της επανάληψης με το Αιγάλεω, μεγαλύτερο αριθμό και διάρκεια, η ομάδα της μεγαλονήσου θα περάσει δύσκολες ώρες.
Το τεχνικό επιτελείο της «Μαύρης Θύελλας» έχει συγκεντρώσει κάποιες πληροφορίες για την ομάδα του ΟΦΗ και επιπλέον έχει σχεδιάσει όλο το πλάνο του αγώνα του Σαββάτου.
Μακάρι ο καιρός να είναι ιδανικός για ποδόσφαιρο και παρά την τηλεοπτική μετάδοση, ο κόσμος της ομάδας να επιλέξει να βρεθεί στο πλευρό της πρώτης ομάδας του νομού μας και να την ενισχύσει ώστε να φτάσει στην πρώτη της νίκη. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και χτες ο Βασίλης Αθανασόπουλος λόγω ενoχλήσεων στους κοιλιακούς, και σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του.
Από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Κώστας Παπουτσής. Η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο στις 11:30 το πρωί.
Τέλος, η ομάδα των νέων, με αρκετές απουσίες, θα υποδεχθεί στο Δημ. γήπεδο «Γ.Λουκαρέας», το Σάββατο στις 12:00 την ομάδα του ΟΦΗ.
kalamata-sports.blogspot.com/

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου