23.9.09

MIG: «Είμαστε υποχρεωμένοι να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη κατά της κας Ντόρας Μπακογιάννη» !!


"Η χθεσινή ανακοίνωση της κας Ντόρας Μπακογιάννη ήταν η κλασσική και παρωχημένη πολιτική αντίδραση με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων και τον αποπροσανατολισμό", αναφέρει σε ανακοίνωσή της ο όμιλος MIG.
Στην ίδια ανακοίνωση η MIG προσθέτει τα εξής: "Στο αίτημά μας να ανοίξει ο φάκελος της AEGEAN και να διερευνηθεί μεταξύ άλλων και η ενδεχόμενη εμπλοκή της, λόγω της γνωστής στενής φιλικής της σχέσης με την οικογένεια Βασιλάκη, ομιλεί περί λάσπης και προσφυγής στη Δικαιοσύνη λες και γνωρίζει ήδη το πόρισμα ή το γνωρίζουμε εμείς και το δημοσιεύσαμε. Όμως σε μια ορθώς λειτουργούσα Δημοκρατία η αίτηση για διερεύνηση μιας υπόθεσης θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται από τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα θετικά και όχι με απειλές και εκφοβισμό.
Ανέφερε επίσης η κα. Μπακογιάννη ότι δεν «έχει εκβιαστεί και δεν πρόκειται να εκβιαστεί από κανέναν». Κι αυτό είναι μια συνήθης πρακτική εντυπώσεων, διότι

πρέπει να βρεθεί και ποιο κίνητρο είχε η κακιά εταιρεία ή ο κακός πολίτης για να ζητήσει διερεύνηση μιας υπόθεσης. Φυσικά επειδή τέτοιο θέμα δεν υφίσταται, δεν δίδεται και κανένα στοιχείο για το περιεχόμενο του δήθεν εκβιασμού.
Δυστυχώς η ατεκμηρίωτη και συκοφαντική αναφορά της κας Μπακογιάννη περί «εκβιασμού» απλώς για δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων, αλλά και ο χαρακτηρισμός του αιτήματός μας για διερεύνηση μιας υπόθεσης ως «λάσπη» μας υποχρεώνει να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου