1.10.09

17χρονη μαθήτρια «μαχαίρωσε » με σουγιά τον 25χρονο φίλο της !!


Την υπόθεση τραυματισμού ενός 25χρονου νεαρού άντρα από μια 17χρονη, μαθήτρια του Εσπερινού Λυκείου της Καβάλας, ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.
Η 17χρονη, χθες το βράδυ μετά από έντονη λογομαχία με τον 25χρονο , με τον οποίο διατηρούσε ερωτικό δεσμό τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα με ένα σουγιά τη στιγμή που ο δεύτερος περίμενε στη στάση έξω από το σχολείο όπου φοιτάει η 17χρονη. Στη συνέχεια η ανήλικη μαθήτρια τράπηκε σε φυγή.
Νωρίτερα είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία και διαπληκτισμοί ανάμεσα στο νεαρό ζευγάρι εντός του σχολικού συγκροτήματος στο Περιγιάλι Καβάλας.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Καβάλας όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η 17χρονη συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα και με τη δικογραφία που θα σχηματιστεί σε βάρος της θα προσαχθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Το αιχμηρό αντικείμενο της επίθεσης (αναδιπλούμενος σουγιάς με μήκος λάμας επτά εκατοστών) παραδόθηκε από οικείους της 17χρονης στην αστυνομία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου