10.10.09

Κοντά στους πολίτες η Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου !!!




Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει τις επαφές της με τους πολίτες του Νομού Μεσσηνίας, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου.
Η κ. Γιαννακοπούλου επισκέφθηκε ήδη τους Γαργαλιάνους και γειτονιές της Καλαμάτας, ενώ το Σαββατοκύριακο θα περιοδεύσει στη Μεσσήνη, στο Πεταλίδι, στο Κοπανάκι και στη Χώρα.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να ενημερώνεται και να καταγράφει τα θέματα που απασχολούν την κάθε περιοχή, ενώ με την ευκαιρία εκφράζει τις ευχαριστίες της στους Μεσσήνιους που την τίμησαν με την ψήφο τους...

Σε δηλώσεις της πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Η μάχη που δώσαμε δεν τελείωσε την Κυριακή. Ουσιαστικά μόλις ξεκίνησε και είναι μάχη για το Νομό μας και για όλους τους πολίτες. Με αισιοδοξία, με άλλη νοοτροπία, με πάθος για αλλαγή, ξεκινάω αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.
Οι ευθύνες είναι μεγάλες, αλλά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τα καταφέρουμε και να πάμε μπροστά τον τόπο μας. Θέλω για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη τους.
Προχωράμε μαζί, για ένα καλύτερο αύριο.
Ήδη η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου έχει δώσει πολύ θετικά δείγματα γραφής. Για να τα καταφέρουμε χρειαζόμαστε τη συμμετοχή και των πολιτών. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε τους πολίτες αρωγούς και συμμέτοχους».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου