24.10.09

Περιοδεία Αντώνη Σαμαρά στην Αργολίδα !!!


Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς περιοδεύει την Αργολίδα όπου έτυχε θερμής υποδοχής από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Πρώτος σταθμός του κ. Σαμαρά το πρωί, ήταν το Επιμελητήριο Αργολίδας όπου συναντήθηκε με τη διοικούσα επιτροπή και ενημερώθηκε για τοπικά προβλήματα. Στη συνέχεια περπάτησε στην κεντρική πλατεία του Άργους και συνομίλησε με νέους ενώ ακολούθως, στο Βουλευτικό του Ναυπλίου, μίλησε σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και αμέσως μετά είχε συνάντηση με το Νομάρχη Αργολίδας Βασίλη Σωτηρόπουλο και μετά με τα μέλη της Νομαρχιακής Οργάνωσης του κόμματος.

Στην ομιλία του στο Βουλευτικό και αφού εξέφρασε τη χαρά του γιατί επισκέφθηκε την πόλη καταγωγής της γυναίκας του, ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στην ανάγκη διασφάλισης της ενότητας της παράταξης επισήμανε ότι χρειάζεται ανανέωση στο κόμμα, έκανε λόγο για επανίδρυση της Νέας Δημοκρατίας «για να δώσουμε νέα ελπίδα στο λαό» και τόνισε πως οι σχέσεις βάσης και κόμματος πρέπει να είναι αμφίδρομες. Το απόγευμα, ο κ. Σαμαράς θα επισκεφθεί την Αρκαδία, θα συναντηθεί με το νομάρχη Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, με τα μέλη της ΝΟΔΕ Αρκαδίας και το βράδυ θα μιλήσει σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Τρίπολης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου