7.10.09

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα από τον Δημήτρη Δράκο στον Πρωθυπουργό και στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου !!!


Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ κ. Δημήτρης Δράκος στον Πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου και στον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Ο κ. Δράκος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας απέστειλαν συγχαρητήριο τηλεγράφημα στους Υπουργούς και Υφυπουργούς της νέας κυβέρνησης και ευχήθηκαν καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους.
Ακολουθεί το πλήρες κέιμενο του τηλεγραφήματος στον Πρωθυπουργό:

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
Συγχαρητήρια για την ανάληψη των υψηλών καθηκόντων σας. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας σας εύχονται δύναμη και υγεία για να φέρετε εις πέρας το δύσκολο έργο που ο ελληνικός λαός σας εμπιστεύθηκε.
Μετά τιμής,
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Δράκος

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του τηλεγραφήματος στον Υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Συγχαρητήρια για την εκλογή σας. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας σας εύχονται δύναμη και υγεία για να ανταποκριθείτε με την συνέπεια και την υπευθυνότητα που σας διακρίνει στην ανάληψη των υπουργικών καθηκόντων σας. Στο δύσκολο έργο και τις προσπάθειές σας για την ανάπτυξη του τόπου μας θα μας βρείτε, με διάθεση συνεργασίας και συναίνεσης, αρωγούς και συμπαραστάτες.
Μετά τιμής,
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Δράκος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου