16.10.09

Έντονη η Βροχόπτωση στην Καλαμάτα – Πολλά τα προβλήματα ! Φωτογραφικό υλικό !!



Από χθες το βράδυ, έβρεχε ασταμάτητα στην Καλαμάτα με ιδιαίτερη ένταση στο δίωρο 6:00-8:30 σήμερα το πρωί

Το αποτέλεσμα ήταν να πλημμυρίσουν τριάντα (30) υπόγεια, τα συνεργεία του Δήμου και της ΔΕΥΑΚ, υπόγεια του Δημοτικού Κτιρίου στη Θουκυδίδου 2 και να υποστούν ζημιές τρία αυτοκίνητα.
Από τις πρωινές ώρες συνεργεία του Δήμου, της ΔΕΥΑΚ, της Πυροσβεστικής υπηρεσίας δίνουν αγώνα για να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς και να περιορίσουν τις ζημιές.
Συνεργεία του Δήμου, επενέβησαν στη Λαγκάδα Λεϊκων, στην είσοδο του Νοσοκομείου στην Καλλιθέα, στην Καλλιπατείρας,

στα συνεργεία, στο γήπεδο του «Λουκαρέα».

Συνεργεία της ΔΕΥΑΚ, επενέβησαν στην οδό Καλλιπατείρας, στο ρέμα Καραμπογιάς (έσπασε η όχθη), στο δρόμο βόρεια του Νεκροταφείου, στο Βέλιουρα, στην Πραξιτέλους, στον αγωγό ακαθάρτων της οδού Μακεδονίας και στην Τριών Ναυάρχων.
Συνεργεία της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, επενέβησαν για την άντληση νερών από υπόγεια στην Παναγίτσα, στις Γουλιμίδες, στις οδούς Ακρίτα, Θουκυδίδου, Πινδάρου κλπ.
Όσον αφορά στα Δημοτικά Διαμερίσματα υπήρξαν προβλήματα από καταπτώσεις και κατολισθήσεις ιδιαίτερα στο Καρβέλι, όπου από το πρωί τρία μισθωμένα οχήματα του Δήμου επιχειρούν για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου (ένα στην περιοχή Ελαιοχωρίου και δύο στα χωρία του Ταϋγέτου).

Το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο με την παρουσία όλων των εμπλεκομένων Υπηρεσιών του Δήμου και Αξιωματικού της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, όπου έγινε εκτίμηση της κατάστασης και συντονισμός για τις παραπέρα ενέργειες.


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου