10.10.09

Βασίλης Λεβέντης επιστολή στο …..Troktiko για εκλογές !!!



Πεντάμηνη παρένθεση για το ΠΑΣΟΚ
Η εικόνα για τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου είναι εικόνα εκλογών τριτοκοσμικής χώρας. Τα κανάλια πρόβαλαν όποιους γούσταραν, οι εφημερίδες είχαν συνεντεύξεις όσων διέκειντο φιλικά προς τον εκδότη και έτσι η βραχυχρόνια προεκλογική περίοδος έγινε μία πασαρέλα προβολής του υπηρετικού προσωπικού των διαπλεκομένων. Για όποιο κόμμα (όπως η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ) είχε διαφορετική οπτική των πραγμάτων και για όποια πρόσωπα διατύπωναν κριτικό προς τη διαπλοκή λόγο, τα ΜΜΕ επεφύλαξαν εξόντωση και φίμωση. Με άλλα λόγια επρόκειτο για εκλογές χωρίς κανόνες, χωρίς δημοκρατία, όπου υπό τη βία του χρήματος και της ισχύος των ΜΜΕ οδηγηθήκαμε σε ένα πλαστό και νόθο αποτέλεσμα.
Κατόπιν αυτών λέμε νίκησε το ΠΑΣΟΚ. Εμείς καλούμε το Γιώργο Παπανδρέου να μας πει, αν έδινε τον αγώνα με τις συνθήκες και τις που τον έδωσε ο Βασίλης Λεβέντης, πόσους ψήφους θα ελάμβανε…..

Έχουν περάσει 35 χρόνια από το 1974 και ακόμη η δημοκρατία μας είναι τριτοκοσμική, η πληροφόρηση το ιερότερο αγαθό σε μία κοινοβουλευτική δημοκρατία είναι στα χέρια αυτών που λήστεψαν το 1999 την Ελλάδα στο χρηματιστήριο και οι οποίοι φροντίζουν κάθε φορά στις εκλογές να προωθούν πιόνια και φερέφωνα και να εξοντώνουν αγωνιστές με άποψη και όραμα αλλαγών.
Για την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ δεν έγιναν εκλογές, έγινε ένα τσουνάμι βίας πάνω στην κοινωνία μας με σκοπό την υποδούλωσή της και το βρώμικο αυτό σχέδιο κατάφερε τελικά να στραγγαλίσει το δικαίωμα του λαού μας να ελπίσει και να βαδίσει μπροστά.
Αν σε όλα τα πιο πάνω προστεθούν οι καταγγελίες για απουσία ψηφοδελτίων της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ σε τμήματα ετεροδημοτών και για μη καταμέτρηση ψήφων σε τμήματα όπου ψηφοφόροι είχαν ψηφίσει το κόμμα μας και ακόμη ότι μέσα στην Αθήνα εδίδοντο στους ψηφοφόρους δεσμίδες ψηφοδελτίων χωρίς να περιέχεται το ψηφοδέλτιό μας ώστε να υποχρεούνται να το αναζητήσουν και να αποκαλύπτουν έτσι τι ψηφίζουν, αγόμεθα στο συμπέρασμα ότι στις 4 Οκτωβρίου επετρέποντο όλα πλην ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ…
Τώρα ο Γιώργος Παπανδρέου σχημάτισε κυβέρνηση παρωδίας και φαιδρότητας.
Η οικονομική κατάρρευση θεωρείται αναπόφευκτη και η τραγωδία σίγουρη. Έδωσε προεκλογικά υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει. Το να καταφύγει, όπως του προτείνουν οι δημοσιογράφοι του Σκάι σε δάνειο θα είναι ολέθριο, γιατί έτσι γιγαντώνεται το έλλειμμα και υπάρχει κίνδυνος αποπομπής μας από την ΟΝΕ.
Νομίζουμε ότι το ΠΑΣΟΚ έπεσε σε μια πεντάμηνη παγίδα και τον Μάρτιο θα έχουμε ξανά βουλευτικές εκλογές. Από αυτές τις νέες εκλογές του Μαρτίου του 2010 θα προέλθει συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Νέας Δημοκρατίας και έτσι θα δικαιωθεί η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ που έχει προβλέψει ότι μόνο μία τέτοια λύση μπορεί να διασώσει την οικονομία της χώρας.
Βέβαια και η πεντάμηνη αναβολή της λύσης θα κοστίσει στον τόπο, όμως τι να κάνουμε, στην Ελλάδα κάποιες μανάδες πρέπει οπωσδήποτε να δουν πρωθυπουργούς τους γιούς τους και ο κόσμος αντί να ψηφίζει με σοβαρότητα και ευθύνη, κάνει το χατίρι στις μανάδες αυτές…
Για εμάς οι εκλογές τον Μάρτιο είναι μονόδρομος και σε αυτές πρέπει οπωσδήποτε να μπει στη βουλή ο χώρος του κέντρου. Έχουμε δύο μεγάλα κόμματα σάπια που πρέπει να πιεστούν να φτιάξουν κανόνες δημοκρατίας και ηθικής. Η επιστροφή της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ στη βουλή θα υποχρεώσει όλους να σοβαρευτούν.
http://troktiko.blogspot.com/2009/10/o-troktikou.html

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου