16.11.09

Άνδρας συνελήφθη γιατί ξεγέλασε 100 γυναίκες και έκανε σεξ με 20 από αυτές


Ένας άνδρας από την Ταϊβάν συνελήφθη για απάτη και παραπλάνηση καθώς ξεγέλασε 20 γυναίκες και έκανε σεξ μαζί τους με τη δικαιολογία ότι έτσι τον βοηθούσαν να ....παρατείνει τη ζωή του.
Ο Χσου Χσιέν Μινγκ, 50 χρόνων, διαζευγμένος και αναλυτής της χρηματαγοράς, συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Ταϊπέι την ώρα που ετοιμαζόταν να φύγει από το κτίριο μετά από τη συνάντηση που είχε με το τελευταίο του "θύμα", μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο της Ταϊπέι ΤΤV. Ο Χσου κατηγορείται ότι έστελνε φωτογραφίες μέσω του διαδικτύου ενός νεαρού μοντέλου και χρησιμοποιούσε αυτή τη φωτογραφία για να αποκτά επαφή με γυναίκες. Χρησιμοποιώντας το όνομα Ανγκορ, συστηνόταν ως 30χρονος γιος ενός Ταϊβανέζου πατέρα και Γαλλίδας μητέρας, που είχε επιχειρηματική δραστηριότητα στις ΗΠΑ και έψαχνε γυναίκα από την Ταϊβάν για να παντρευτεί.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο Ανγκόρ δεν σκόπευε να παντρευτεί με την οποιαδήποτε γυναίκα εκτός και αν εκείνη δεν έκανε προηγουμένως έρωτα με τον πατέρα του Χσου. Το αίτημα αυτό είχε την εξήγηση ότι ο "πατέρας" του Ανγκόρ είχε προχωρημένο καρκίνο του προστάτη και μόλις έξι μήνες ζωής. Μόνο η συνεχής σεξουαλική επαφή θα τον κρατούσε ζωντανό, έλεγε ο Ανγκόρ στις γυναίκες.
Περίπου 100 γυναίκες, ηλικίας από 28 έως 50 χρόνων, εμφανίστηκαν στο προσκήνιο. Από αυτές οι 20 ήλθαν σε ερωτική επαφή με τον Χσου. Άλλες έστειλαν χρήματα είτε για να βοηθήσουν τον Χσου είτε για να συμβάλλουν στη θεραπεία της μητέρας του Ανγκορ που θα υποβάλετο και σε επέμβαση για αφαίρεση όγκου από το μαστό.
Μια παντρεμένη γυναίκα, που αποκαλείται Κυρία Γιου, έδωσε στον Χσου 5,4 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για να αγοράσει μετοχές, ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο και ένα διαμαντένιο ρολόι καθώς και 3.000 δολάρια μηνιαίως για να μπορεί να ζει αξιοπρεπώς με την ελπίδα να πείσει τον Ανγκόρ να την παντρευτεί.
Μόλις όμως η κυρία Γιου ανακάλυψε ότι είχε πέσει θύμα απάτης πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον Χσου. "Είχα όλη την καλή διάθεση να τον σκοτώσω με τα τακούνια μου", δήλωσε στους δημοσιογράφους η αγανακτισμένη γυναίκα.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η παγίδα του Χσου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί βλακώδης. " Οι γυναίκες έπεφταν στην παγίδα γιατί αισθάνονταν μοναξιά" δήλωσε ο εκπρόσωπος του διοικητή της αστυνομίας στο TTV.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου