16.11.09

Στη φάκα με 105 κιλά χασίς Θα …Ντουμάνιαζαν τους Γαργαλιάνους !!!


Υπόθεση ναρκωτικών με εμπλεκομένους έναν 26χρονο Αλβανό υπήκοο που διέμενε πρόσφατα στον Πύργο, μια 20χρονη Ελληνίδα και έναν ακόμα υπήκοο Αλβανίας 29 ετών από τους Γαργαλιάνους, απασχολεί τις Αστυνομικές Αρχές.
Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων εντόπισε και συνέλαβε στην Αετομιλήτσα Μαστοροχωρίων Ιωαννίνων τους δύο πρώτους, καθώς ο τρίτος διαφεύγει, ενώ κατασχέθηκε ποσότητα 105 κιλών ακατέργαστης κάνναβης προοριζόμενη για την περιοχή της Πάτρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις δράστες ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης από τον Πύργο με σκοπό να παραλάβουν στην Πυρσόγιαννη Ιωαννίνων ποσότητα ναρκωτικών που προοριζόταν για την αχαϊκή πρωτεύουσα.
Ο 26χρονος Αλβανός επέβαινε στο δικό του αυτοκίνητο, ένα Nissan Almera και η 20χρονη Ελληνίδα με τον 29χρονο Αλβανό σε ένα SEAT Cordoba...

Πριν φτάσουν στην Πυρσόγιαννη, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, η 20χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του 26χρονου. Μαζί κινήθηκαν από τα Ιωάννινα προς την Κοζάνη και κοντά στην περιοχή του Επταχωρίου έκαναν αναστροφή με κατεύθυνση προς τα Ιωάννινα.
Ο 29χρονος Αλβανός είχε στρίψει νωρίτερα προς την Αετομηλίτσα, περιοχή από όπου προφανώς προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά. Ο 26χρονος με την 20χρονη σταμάτησαν στο χωριό Θεοτόκος όπου περίμεναν περίπου για 20 λεπτά.
Τότε άφησε την 20χρονη στο σημείο και έφυγε προς τα Ιωάννινα, για να έλθει ο 29χρονος με το άλλο αυτοκίνητο να την παραλάβει.
Οι αστυνομικοί που όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσαν διακριτικά, επέλεξαν εκείνη τη στιγμή να κάνουν έλεγχο στον 29χρονο περίπου στις 6,45 το πρωί. Αυτός ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και έφυγε τρέχοντας προς γκρεμώδη περιοχή αποφεύγοντας έτσι τη σύλληψη.
Στο αυτοκίνητο οι αστυνομικοί εντόπισαν 101 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 105,7 κιλών. Λίγο πιο κάτω ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και ο 26χρονος Αλβανός που μένει στον Πύργο.
Όπως προέκυψε, ο 26χρονος λειτουργούσε ως προπομπός της αποστολής για τη μεταφορά των ναρκωτικών, ώστε να ειδοποιεί εγκαίρως τους συνεργούς του, αν συναντήσει αστυνομικούς στο δρόμο. Πέρα από τη σύλληψη του 26χρονου και της 20χρονης, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν την ποσότητα της κάνναβης, καθώς ακόμα τα δύο αυτοκίνητα και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.
Ο 26χρονος στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές στον Πύργο εμπλεκόμενος σε επεισόδιο, ωστόσο το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ερευνά αν διέμενε έως και τώρα στην περιοχή, ή δήλωσε ψευδή στοιχεία, όπως επίσης αν τα ναρκωτικά είχαν πιθανό προορισμό και την περιοχή της Ηλείας
από Πρώτη

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου