21.11.09

Η βασίλισσα της αμερικανικής μικρής οθόνης, Οπρα Γουίνφρεϊ θα σταματήσει τη διάσημη εκπομπή της το 2011.!!!


Η διάσημη αμερικανίδα τηλεοπτική σταρ Οπρα Γουίνφρεϊ ανακοίνωσε σήμερα απ' ευθείας από την τηλεόραση και με δάκρυα στα μάτια ότι θα σταματήσει την πασίγνωστη καθημερινή εκπομπή της το 2011, μετά από 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας της.
"Λατρεύω αυτήν την εκπομπή. Είναι η ζωή μου και αγαπώ και το ότι γνωρίζω πότε ακριβώς θα πω αντίο", δήλωσε η αμερικανίδα σταρ της μικρής οθόνης.
"Είκοσι πέντε χρόνια μου φαίνονται μια χαρά. Είναι ένα υπέροχο νούμερο και μια ιδανική στιγμή", πρόσθεσε δακρυσμένη.
Η εκπομπή της που μεταδίδεται σε 145 χώρες βγήκε στον αέρα για πρώτη φορά το 1985 και ονομάστηκε "Το σόου της Οπρας Γουίνφρεϊ" και έκτοτε η Οπρα έγινε ένας πραγματικός θεσμός για τις ΗΠΑ.
Ορισμένες συνήθειες της μαύρης σταρ έκαναν τους ανθρώπους

ακόμα και να αλλάξουν το τρόπο που μιλούσαν, ενώ το είδος των "εμπιστευτικών" συνεντεύξεων που καθιέρωσε, προκαλούσαν την εκδήλωση έντονων συναισθημάτων πολλών καλεσμένων της αλλά και των τηλεθεατών.
Παράλληλα πάντα προωθούσε βιβλία και ταινίες που άξιζε να δει το κοινό, και "ανάγκασε" και άλλους παρουσιαστές να την ακολουθήσουν με στόχο την προώθηση του καλού βιβλίου και του καλού σινεμά .
Γεννημένη σε μια φτωχή οικογένεια του Μισισιπή, η Οπρα έχει καταφέρει να αποκτήσει μια τεράστια περιουσία που ξεπερνά τα 2,7 δισ δολάρια, ενώ η θέση της στον κατάλογο των διάσημων γυναικών με μεγάλη επιρροή είναι πολύ ψηλά στον κατάλογο.
Η βασίλισσα της μικρής οθόνης είναι ένθερμη υποστηρίκτρια του πρόεδρου Μπαράκ Ομπάμα για τον οποίο εργάστηκε σε όλη την προεκλογική εκστρατεία.
Δεν αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια αλλά λέγεται ότι πρόκειται να αποκτήσει το δικό της τηλεοπτικό κανάλι που θα ονομάσει ΟWN (από τα αρχικά του ονόματός της) που πρόκειται να εκπέμψει για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2011, το οποίο σύμφωνα με του "Τάιμς της Νέας Υόρκης" δεν θα εκπέμπει καθημερινά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου