18.11.09

Επίσκεψη υποψηφίου προέδρου της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά !!!


Επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποιεί από το απόγευμα ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.
«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που βρίσκομαι στον ακριτικό Έβρο. Ερχόμαστε μέσα σε αυτό το προεκλογικό πλαίσιο, μέσα σε αυτό το πανηγύρι Δημοκρατίας, τη γιορτή Δημοκρατίας της ΝΔ όπου η βάση, μακριά από μηχανισμούς καλείται να εκλέξει με τρόπο δημοκρατικό τον επόμενο αρχηγό της Παράταξής μας» δήλωσε ο κ. Σαμαράς μετά την άφιξή του, το απόγευμα, στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και πρόσθεσε: «Θα μπορέσουμε εδώ με την επίσκεψή μας να τοποθετηθούμε πάνω σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα αλλά και τις θέσεις μας γύρω από το αύριο. Γιατί μιλούμε για το αύριο, μιλούμε για τα νέα τα παιδιά, αυτή είναι η βασική μας θέση, η προοπτική».
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για ενδεχόμενο «κίνδυνο διάσπασης» του κόμματος μετά την εκλογή νέου αρχηγού, ο κ. Σαμαράς σημείωσε χαρακτηριστικά ότι, «Κανένας απολύτως κίνδυνος δεν ελλοχεύει για την ενότητα του κόμματος. Είτε εκλεγεί η Ντόρα, είτε ο Παναγιώτης, είτε ο Αντώνης, την επόμενη ημέρα θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, μια γροθιά, τη γροθιά της Ν Δ»...

Ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε το επιμελητήριο Έβρου και τα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Έβρου της Ν.Δ., όπου είχε συναντήσεις με στελέχη του κόμματος, ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου