20.11.09

Περιοδεία Π.Ψωμιάδη στην Πελοπόννησο !!!


Την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη θα περιοδεύσει στην Πελοπόννησο ο νομάρχης Θεσσαλονίκης και υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο κ. Ψωμιάδης την Δευτέρα το πρωί θα περιοδεύσει στην Κόρινθο και στις 11:00 στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κορινθίας θα συναντηθεί και θα μιλήσει σε στελέχη του κόμματος.
Το μεσημέρι και το απόγευμα θα επισκεφτεί την Αχαΐα και την Ηλεία, στις 8:00 το βράδυ θα μιλήσει σε στελέχη της Ν.Δ. στα γραφεία του κόμματος στην Καλαμάτα και αμέσως μετά θα περιοδεύσει στην αγορά και το κέντρο της πόλης.
Την Τρίτη το πρωί ο νομάρχης Θεσσαλονίκης θα επισκεφθεί την Σπάρτη.Στις 11:00 θα μιλήσει στα γραφεία της Ν.Δ., στη 1:00 το μεσημέρι θα βρίσκεται στην Τρίπολη όπου θα περιοδεύσει στην αγορά της πόλης και στις 2:00 θα μιλήσει στα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Πετρινού.
Η περιοδεία στην Πελοπόννησο θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη το απόγευμα της Δευτέρας στο Ναύπλιο, όπου στις 5:30 θα μιλήσει σε φίλους και στελέχη της ΝΔ στα γραφεία της ΝΟΔΕ Αργολίδας κι αμέσως μετά θα κάνει βόλτα στην αγορά της πόλης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου