29.11.09

Δηλώσεις Αντώνη Σαμαρά μετά τη συνάντησή του με την Εφορευτική Επιτροπή στη Ρηγίλλης !!!


Συνάντηση με την Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία είχε στα γραφεία του κόμματος στην οδό Ρηγίλλης, ο Αντώνης Σαμαράς.
Ο κ. Σαμαράς ενημερώθηκε για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν από το πρωί στην εκλογική διαδικασία και κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες για το καλό της παράταξης.
Ο κ. Σαμαράς δήλωσε: Όπως με ενημέρωσε η Εφορευτική Επιτροπή, με ταχύ ρυθμό αποκαθίστανται τα όποια τεχνικά προβλήματα. Καλώ τον κόσμο εκείνον που έφυγε, να επιστρέψει. Εκείνον που είναι στην κάλπη να παραμείνει. Αυτό το τεράστιο ποτάμι που έχει ξεχυθεί προς την κάλπη δεν θα γυρίσει πίσω. Θα πρέπει ο κόσμος να είναι αισιόδοξος. Θα δοθεί και παράταση. Όλα θα πάνε καλά. Ο κόσμος να κρατήσει την αισιοδοξία του. Είναι καταπληκτική η συμμετοχή του κόσμου. Αυτό δίνει μια τεράστια, καινούργια δύναμη στη ΝΔ, και γι’ αυτό το λόγο είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Παρακαλώ όμως τον κόσμο, οι λίγοι που έφυγαν να επιστρέψουν, να υπάρχει αυτή η μαζικότητα. Και οι άλλοι να παραμείνουν δίπλα στην κάλπη. Σύντομα θα ψηφίσουν".
Ο κ. Σαμαράς θα συνεχίσει να επισκέπτεται εκλογικά κέντρα και να παρακολουθεί το πως εξελίσσεται η διαδικασία.-

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου