7.11.09

Μαύρη θύελλα - Κρύβει κινδύνους η Ρόδος !!!


Όποιος νομίζει ότι την Κυριακή το μεσημέρι η "Μαύρη Θύελλα" θα περάσει ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στη Ρόδο, είναι αρκετά γελασμένος! Τα «ελάφια» αποδεικνύονται εκτός έδρας «σκληρά καρύδια» έχοντας ήδη πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα στην έδρα του Θρασύβουλου αλλά και της Αναγέννησης Καρδίτσας! Ο Γιώργος Στράντζαλης «στήνει» την ομάδα του με αμυντικούς προσανατολισμούς, παίζοντας πολλές φορές με 3 στόπερ ή και με 3 αμυντικά χαφ και εκμεταλλεύεται τις γρήγορες αντεπιθέσεις με τον Αλέκο Κακλαμάνο αλλά και τον Λάζετιτς από δεξιά. Έχει λοιπόν αποδείξει η ομάδα της Ρόδου ότι εκτός έδρας ξέρει να στέκεται καλά και να παίρνει αποτέλεσμα. Κι όταν η ομάδα της Καλαμάτας θέλει μόνο τη νίκη, για να μην χαθεί και άλλο έδαφος εντός έδρας,

εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι το πρώτο ζητούμενο θα είναι η επίτευξη ενός γρήγορου γκολ. Κι αν αυτό δεν έρθει, απαιτείται υπομονή, συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα. Στο στρατόπεδο της νησιωτικής ομάδας, υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορούν να φύγουν ακόμα και με το τρίποντο από την Καλαμάτα, αφού πιστεύουν ότι διαθέτουν παίκτες με ποιότητα, σύμφωνα με την απόδοσή τους στα παιχνίδια με το Αιγάλεω και τον Διαγόρα, που κέρδισαν 6 πόντους.Από την άλλη, παρά τις αγωνιστικές έλλειψεις, η Μαύρη Θύελλα με τη συμπαράσταση του κόσμου της, αν αγωνιστεί σύμφωνα με τις δυνατότητες των παικτών της, θα φύγει χαμογελαστή από το γήπεδο. Κι αν η τοπική μας ομάδα, δεν θέλει να έχει μπλεξίματα στο τέλος, είναι επιβεβλημένη η νίκη κόντρα σε μια ομάδα που χτίστηκε για να αγωνιστεί στη Γ’ εθνική και ανέβηκε στην Β’ εθνική λόγω του υποβιβασμού της Καλαμαριάς, μια εβδομάδα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα!
Πρόεδρος: Με σοβαρότητα και πάθος
Η ομάδα της Καλαμάτας συνέχισε χτες την προετοιμασία της στο προπονητήριο στην Νέα είσοδο, ενόψει του κυριακάτικο αγώνα, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας στις 3 το μεσημέρι. Μετά από τη διήμερη παραμονή του στην Αθήνα, ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Γρηγορόπουλος επέστρεψε στην πόλη και βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας, μαζί με τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Χουλιάρα (φωτό αριστερά), πριν την έναρξη της οποίας μίλησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, λέγοντας τα ακόλουθα: «Θέλω για άλλη μια φορά να σας συγχαρώ για την εξαιρετική παρουσία και την υποδειγματική αγωνιστικότητα που δείξατε στο περασμένο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Έχουμε αφήσει πίσω τον τρόπο που χάσαμε και θέλω πλέον να επικεντρώσετε όλες τις προσπάθειές σας και να επιδείξετε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, αντιμετωπίζοντας με τη δέουσα σοβαρότητα το προσεχές παιχνίδι την Κυριακή με τη Ρόδο. Πιστεύουμε στις δυνατότητές σας και ο κόσμος της ομάδας μας θα βρίσκεται στο πλευρό σας για να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας».
Εσωτερικές αλλαγές ο Μπένος
Στην προπόνηση που ακολούθησε το τεχνικό τημ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε ασκήσεις τακτικής, σε τελείωμα των φάσεων και δοκίμασε τις σκέψεις του για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, κάνοντας αρκετές δοκιμές. Και είναι λογικό να συμβεί αυτό όταν για πρώτη φορά η ομάδα, θα κληθεί να αγωνιστεί με πολλές απουσίες στο χώρο του κέντρου. Ο Νίκος Πουρτουλίδης συνέχισε τη θεραπεία του και δεν συμμετείχε στην προπόνηση, γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη συμμετοχή του. Αποφασιστικής σημασίας για τον «Πούρτου» είναι η σημερινή μέρα. Ο Βασίλης Αθανασόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Από το παιχνίδι της Κυριακής θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Τάσιτς και Χατζής. Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στην Νέα είσοδο στη μία το μεσημέρι.
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, εξέφρασαν χτες τα θερμά τους συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους, στον πρόεδρο της ομάδας της Ρόδου κ.Μαρτίνη, για την απροσδόκητη απώλεια της συζύγου του.
Επιμέλεια: Θανάσης Πουλόπουλος
http://kalamata-sports.blogspot.com/

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου