28.11.09

Το DVD του ρόζ νοσοκομείου ανοίξε μεγάλες πληγές !!


Τα όσα συγκλονιστικά συνέβαιναν από το 2005 και μετά, στην εφημερία του αθηναϊκού νοσοκομείου, εκεί όπου ένας 36χρονος ουρολόγος διοργάνωνε ερωτικά πάρτι, τα οποία φρόντιζε να καταγράφει σε μια βιντεοκάμερα, αποκαλύπτει σήμερα το ένθετο Piazza της εφημερίδας VETO.
Η δημοσιογραφική έρευνα φέρνει στο φως της δημοσιότητας απίστευτα ντοκουμέντα σχετικά με την εκδοχή που δίνουν όλοι πρωταγωνιστές των σεξουαλικών οργίων για τα όσα συνέβαιναν μέσα στο δημόσιο νοσοκομείο και μάλιστα σε ώρες αιχμής…
Τα αδιάσειστα στοιχεία που παρατίθενται λεπτομερώς επανατοποθετούν την υπόθεση στη σωστή της βάση και αποκαλύπτουν το ρόλο που διαδραμάτισαν οι άνθρωποι, των οποίων οι ερωτικές περιπτύξεις παίζουν πλέον σε αρκετές σελίδες του διαδικτύου.
Καταγράφουν τον τρόπο που ο 36χρονος ουρολόγος κατόρθωσε να «πείσει» τη φίλη του να συνευρεθούν ερωτικά μέσα στο δωμάτιο του δημόσιου Νοσοκομείου, το «κάλεσμα» που απηύθυνε σε κάποιον φίλο του για να τους… κάνει παρέα, αλλά και τις βιντεοσκοπήσεις που ο ίδιος παραδέχεται πως έκανε στον ίδιο χώρο με δυο ακόμα κοπέλες μεταξύ των οποίων μια νοσηλεύτρια και, πιθανώς, μια γιατρό.

Την εκδοχή που δίνει «περί συναίνεσης» των συντρόφων του να τις μαγνητοσκοπεί και το σενάριο που ξεδιπλώνει σχετικά με την κάμερα-προϊόν καταγραφής που του έκλεψαν κάποια στιγμή στις διακοπές.
Την ίδια στιγμή, το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ καταδεικνύει τα όσα ισχυρίζεται και η άλλη πλευρά. Εκείνη της 32χρονης κοπέλας που ουσιαστικά επισημαίνει πως «παγιδεύτηκε» από τον ιατρό, με αποτέλεσμα πλέον να έχει εμπλακεί σε μια «αρρωστημένη κατάσταση» που την έχει φέρει σε απόγνωση.
Επιπλέον, στο Piazza που κυκλοφορεί σήμερα μαζί με το VETO παρουσιάζεται εκτενώς ολόκληρος ο «δικαστικός πόλεμος» που έχει ανοίξει μεταξύ δύο ανθρώπων (του ουρολόγου και της 32χρονης γυναίκας), οι οποίοι κάποτε υπήρξαν αγαπημένο ζευγάρι. Οι αλληλοκαταγγελίες και οι μηνύσεις κόβουν την ανάσα, τη στιγμή μάλιστα που οι Αρχές προσπαθούν να σπάσουν τους κωδικούς των χρηστών που ανήρτησαν το ροζ υλικό στο διαδίκτυο!
Zougla

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου