9.11.09

Exel Group - Ολοκλήρωση και παράδοση επτά φωτοβολταϊκών πάρκων στους Μολάους της Λακωνίας !!!


Tην ολοκλήρωση και παράδοση των πρώτων επτά φωτοβολταϊκών πάρκων στους Μολάους της Λακωνίας (ισχύος 850KW) ανακοίνωσε η Exel Group ενώ σε τελική φάση βρίσκεται ένα ακόμα στο Κιλκίς (ισχύος 142KW). Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα εν λόγω έργα υλοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου από την Exel Group, με την θυγατρική της Solarise να φέρει την ευθύνη για τον σχεδιασμό, τον κεντρικό συντονισμό και την εγκατάσταση ενώ η αρμόδια παραγωγική μονάδα του Ομίλου παρείχε την τεχνολογική υποδομή (σχεδίαση και κατασκευή της σταθερής βάσης στήριξης Exel G1). Τα υψηλής απόδοσης φωτοβολταϊκά πλαίσια των πάρκων ανήκουν στη σειρά ESP Series 60, αποκλειστικής σχεδίασης και κατασκευής της Exel Group. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η σύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Νοεμβρίου.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νίκος Πιτσόκος, Γενικός Διευθυντής στο Solar Division, "Η ολοκλήρωση και παράδοση των πρώτων επτά φωτοβολταϊκών πάρκων από την Exel Solar έγινε με επιτυχία, βάσει του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος και με τα πιο αξιόπιστα και ποιοτικά συστήματα. Η απόδοση και η διάρκεια ζωής των συστημάτων, αποτελούν τα πιο κρίσιμα σημεία για την απόσβεση και αξιοποίηση της επένδυσης. Σεβόμενοι απόλυτα τόσο την επιχειρηματική προσπάθεια, όσο και τις επενδύσεις των πελατών μας, τοποθετούμε την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας στο επίκεντρο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας και κουλτούρας".
Στους άμεσους επιχειρηματικούς στόχους της Exel Solar βρίσκονται τόσο η ολοκλήρωση του όγδοου πάρκου στο Κιλκίς, καθώς και η οριστικοποίηση των συμφωνιών για πάρκα, συνολικής ισχύος 10 MW στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου