27.11.09

Η «Ιl Giornale» αποκαλύπτει: «Καυτό» βίντεο με την Αλεσσάντρα Μουσολίνι προσφέρεται στα ιταλικά ΜΜΕ !!!


Προσπάθεια εκβιασμού της εγγονής του «Ντούτσε», Αλεσσάντρα Μουσσολίνι, με ένα «καυτό» βίντεο, το οποίο άγνωστοι προσπαθούν να διοχετεύσουν στα ιταλικά ΜΜΕ, έναντι υψηλού χρηματικού ποσού, βρίσκεται σε εξέλιξη, δημοσιεύει η εφημερίδα «Il Giornale».
Σύμφωνα με το άρθρο της εφημερίδας, που ανήκει στην οικογένεια Μπερλουσκόνι και ειδικότερα στον αδερφό του «καβαλιέρε», Πάολο, στο επίμαχο βίντεο η Μουσσολίνι εμφανίζεται σε «ιδιαίτερες στιγμές» με τον Ιταλό ακροδεξιό πολιτικό Ρομπέρτο Φιόρε, επικεφαλής της εξωκοινοβουλευτικής δύναμης «Forza Nuova».
«Από χθες, στους διαδρόμους της ιταλικής βουλής, η εν λόγω είδηση αποτελεί κύριο θέμα συζήτησης, ενώ και το διαδικτυακό σάϊτ Indymedia έκανε αναφορά στο θέμα», αναφέρει η εφημερίδα και την είδηση αναδημοσιεύουν στους διαδικτυακούς τόπους τους οι κυριότερες ιταλικές εφημερίδες, όπως η «La Repubblica» και η «Corriere della Sera»...

H Μουσσολίνι, πάντως, προχώρησε άμεσα σε διάψευση.
«Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω, ή να οργισθώ. Πωλούν στο διαδίκτυο κομμάτια από τον εγκέφαλο του παππού μου. Σήμερα θα βγει στους κινηματογράφους ένα έργο, στο οποίο με αποκαλούν ιερόδουλη. Τώρα μιλούν και για "καυτό" βίντεο. Δεν αποφάσισα ακόμα αν πρέπει να νευριάσω, ή να αρχίσω να γελώ. Ας κάνουν, πλέον, ό,τι θέλουν», δήλωσε.
Ο δε Ρομπέρτο Φιόρε υπογραμμίζει ότι «πρόκειται για γελοιότητες, για μια φάρσα που στήθηκε από άτομα τα οποία στερούνται οποιασδήποτε εγκυρότητας».
Χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητα όσων προσπαθούν να πουλήσουν το βίντεο, η «Il Giornale» προσθέτει: «Μας ζητήθηκε να το αγοράσουμε, αλλά, εμείς ασφαλώς αρνηθήκαμε».
Πολλοί σχολιαστές τονίζουν ότι «μετά τις αποκαλύψεις για την ιδιωτική ζωή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και το σκάνδαλο του περιφερειάρχη της Ρώμης Μαρράτσο, που συναναστρεφόταν τρανσέξουαλ και είχε πέσει θύμα εκβιασμού, η λάσπη κινδυνεύει να παρασύρει τα πάντα, με ένα μείγμα ψευδών και αληθινών στοιχείων και με συνεχείς εισβολές στην προσωπική ζωή των πολιτικών».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου