8.12.09

Νάντια –Γιαννακοπούλου - Δήμαρχοι της Πελοποννήσου διεκδικούν την υλοποίηση του ‘Αλέξανδρου Μπαλτατζή’


Η βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου κατέθεσε αναφορά προ της Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κατερίνα Μπατζελή, με αφορμή την απόφαση της ευρείας σύσκεψης των δημάρχων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, των οποίων έργα έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ‘’Αλέξανδρος Μπαλτατζής’’, για δυναμική διεκδίκηση της υλοποίησης των έργων του προγράμματος.
Η αναφορά αυτή έρχεται να αναδείξει την ομόφωνη απόφαση των δημάρχων να πραγματοποιήσουν δυναμική κινητοποίηση ώστε να αρθεί η αναστολή υλοποίησης των έργων και να κινηθούν άμεσα οι ενέργειες για την υλοποίηση των έργων του ΟΠΑΑΧ. Οι τοπικοί φορείς του νομού μας χαρακτηρίζουν σπουδαία τα έργα του προγράμματος ΟΠΑΑΧ για την ανάπτυξη των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών της Μεσσηνίας,

αλλά διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση που έχει προκύψει στο ζήτημα με αποτέλεσμα την επιβράδυνση στην ανάπτυξη της περιοχής.
Η κ. Γιαννακοπούλου ζητά με την αναφορά της, τη λήψη μέτρων από το Υπουργείο προκειμένου να γίνουν άμεσα όποιες ενέργειες απαιτούνται για την άρση της αναστολής και την υλοποίηση των έργων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου