5.12.09

Εφοδος της αστυνομίας σε στέκι αναρχικών στο Κερατσίνι και ζημιές από αγνώστους σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα στα Εξάρχεια


Έφοδο παρουσία εισαγγελέα πραγματοποίησε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα η αστυνομία σε στέκι αναρχικών που το ονομάζουν "αυτοδιαχειριζόμενο χώρο" με την επωνυμία "Ρεσάλτο" στη λεωφόρο Δημοκρατίας 54 και Ερμού, στο Κερατσίνι.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν 13 προσαγωγές από τον συγκεκριμένο χώρο και κατάσχεσαν διάφορα αντικείμενα όπως μπουκάλια και μάσκες. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία θα ακολουθήσουν και άλλες έρευνες σε χώρους παρόμοιους που εκτιμάται ότι μπορεί να λειτουργήσουν σαν ορμητήριο για την πρόκληση επεισοδίων.
Λίγο μετά την έφοδο άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια δύο ΙΧ αυτοκινήτων στην διασταύρωση Μπόταση και Στουρνάρη στα Εξάρχεια και πέταξαν στο εσωτερικό τους βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα να προξενήσουν σοβαρές ζημιές...

Εν τω μεταξύ αυτή την ώρα πραγματοποιείται συγκέντρωση της πρωτοβουλίας κατοίκων Εξαρχείων στη διασταύρωση Μεσολογγίου και Τζαβέλα όπου δολοφονήθηκε πέρυσι ο μαθητής Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.
Σύμφωνα με την αστυνομία περίπου 200 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο για να τιμήσουν τη μνήμη του 15χρονου όπου και παραμένουν ήσυχα και χωρίς να έχουν δημιουργηθεί επεισόδια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου