28.12.09

Αναφορά Νάντιας για τις άθλιες συνθήκες στο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας


Η βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Νάντια Γιαννακοπούλου κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, μετά από καταγγελίες συνδικαλιστών και δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου σχετικά με τις ελλείψεις και τα προβλήματα του κτιρίου της Π.Υ. Καλαμάτας.
Η αναφορά αυτή έρχεται να αναδείξει την απαράδεκτη κατάσταση που βρίσκεται, κυρίως, το εσωτερικό του κτιρίου της Π.Υ. Καλαμάτας. Το κτίριο της Υπηρεσίας αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων, ενώ δημιουργούνται και προβλήματα στη γειτονιά λόγω ανεπάρκειας χώρου στάθμευσης. Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας, αυτήν την στιγμή, εργάζονται 87 άνδρες και γυναίκες, ενώ το κτίριο έχει προδιαγραφές για 40 άντρες εργαζομένους.
Με την αναφορά αυτή, η βουλευτής Μεσσηνίας τονίζει την αναγκαιότητα εύρεσης άμεσης αλλά και μόνιμης λύσης. Παράλληλα, ζητά είτε την άμεση έναρξη εργασιών ανακαίνισης του κτιρίου, είτε την παραχώρηση χώρου προκειμένου να μεταστεγαστεί, μερικά ή ολικά, η Υπηρεσία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου