10.12.09

Επιστολή Δημ. Δράκου στον Ρέππα - Χωρίς διαπίστευση τα ΚΤΕΟ του δημοσίου!


Επιστολή στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρη Ρέππα απέστειλε η Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος για τη διαπίστευση των ΚΤΕΟ του δημοσίου, καθώς παρά τις παρατάσεις που δόθηκαν μέχρι σήμερα κανένα δεν είναι διαπιστευμένο!
Τα αίτια είναι σε όλους γνωστά επισημαίνει η ΕΝΑΕ, επαναλαμβάνοντας ως κυριότερα, την έλλειψη αυτόματων γραμμών ελέγχου και την προμήθεια του απαραίτητου πρόσθετου εξοπλισμού, τα οποία αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για την διαπίστευση...

Η ΕΝΑΕ προτείνει να εξεταστεί η κατάργηση της διαπίστευσης των δημοσίων ΚΤΕΟ και να αντικατασταθεί με πιστοποίηση (απαιτείται νομοθετική ρύθμιση), ή να δοθεί παράταση της διαπίστευσης για 2 έτη προκειμένου να καταστεί εφικτή η τοποθέτηση των αυτόματων γραμμών ελέγχου και η προμήθεια του συμπληρωματικού εξοπλισμού.
Επίσης προτείνει να ολοκληρωθεί η μηχανογράφηση σε συνεργασία με την Δ/νση Οργάνωσης και Πληροφορικής του Υπουργείου και να στελεχωθούν τα ΚΤΕΟ του δημοσίου με το απαραίτητο επιστημονικό και εργατοτεχνικό προσωπικό.
Η έλλειψη διαπίστευσης και προσωπικού απαξιώνει τα ΚΤΕΟ του δημοσίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου