20.1.10

Έπεσε βαριά καμπάνα σε 38χρονη για τα μάγια που θα έλυνε στο θείο της έναντι ποσού 300.000 ευρώ


«Σατανικό» σχέδιο έστησε 38χρονη για να εξαπατήσει το θείο της. Τον έπεισε ότι τα οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα που αντιμετώπιζε οφείλονταν σε «μάγια», υποσχόμενη ότι με τη βοήθεια άγνωστων ατόμων με υπερφυσικές ικανότητες θα τον βοηθούσε να τα «λύσει».
Μ’ αυτόν τον τρόπο, η 38χρονη κατάφερε να αποσπάσει από τον 62χρονο έμπορο, τμηματικά και σε διάστημα τριών ετών, το χρηματικό ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ. Στο σχέδιο που κατέστρωσε η 38χρονη ήταν «μυημένες» τόσο η σύζυγος όσο και η νύφη του θύματος.
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκαν να δικαστούν, καταδίκασε την 38χρονη σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών για το αδίκημα της απάτης, ενώ αθώωσε τη σύζυγο και τη νύφη του παθόντος.
Στο κατηγορητήριο αναφερόταν ότι η 38χρονη τοποθετούσε στην είσοδο του σπιτιού του θείου της κόμπους σχοινιών, κεριά και έγγραφα που απεικόνιζαν σχήματα σταυρού, ενώ έστελνε μηνύματα με τα οποία τον απειλούσε ότι θα συμβεί κακό στα εγγόνια του, για τα οποία είχε παθολογική αγάπη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου