19.2.10

«Ικανοποίηση Νάντιας για τη ρύθμιση του ΥΠ.Α.Α.Τ. σχετικά με την καθολική ένταξη των δικαιούχων στο πρόγραμμα ‘Νέων Γεωργών’»

Μετά από απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το σύνολο των υποψηφίων που πληρούν τα κριτήρια, εντάσσεται στους δικαιούχους του μέτρου των Νέων Γεωργών του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης ‘Αλέξανδρος Μπαλτατζής’ 2007-2013.
Η βουλευτής Μεσσηνίας Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την τελική έκβαση της υπόθεσης. «Με την υπ’ αριθμόν 1762-01/12/09 ερώτηση μου, τις τοποθετήσεις και προτάσεις μου στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης, τη σχετική επιστολή μου, αλλά και αλλεπάλληλες προσωπικές πιέσεις στην Υπουργό αισθάνομαι δικαιωμένη για την, εν τέλει, υιοθέτηση της πρότασης που είχα καταθέσει επανειλημμένα στην ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Η θέση μου, εξ αρχής, υπήρξε ξεκάθαρη υπέρ της ενίσχυσης του συνόλου των περίπου 8.500 δικαιούχων, μια απόφαση που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την τόνωση του αγροτικού τομέα και την στήριξη χιλιάδων νέων ανθρώπων. Η δίκαιη κατάληξη του ζητήματος αποδεικνύει περίτρανα ότι υπάρχει πολιτική βούληση να διορθωθούν τα κακώς κείμενα που προέκυψαν με τις ανεύθυνες ανακοινώσεις της κυβέρνησης της ΝΔ, χωρίς να πληρώσει το τίμημα ο νέος αγρότης». Τα παραπάνω δήλωσε η κ. Γιαννακοπούλου, εμφανώς ευχαριστημένη για την αποδοχή των θέσεων της στο ζήτημα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου