22.2.10

Αναφορά Κουσελά για να λειτουργήσει το οδοντιατρείο στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς, κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή, προς την Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ζητώντας να διασφαλιστεί η λειτουργία του Οδοντιατρείου στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Μεσσηνίας, που παρέχει σημαντικές και απαραίτητες υπηρεσίες σε συμπατριώτες μας με ειδικές ανάγκες.
Το πλήρες κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:
«Σας διαβιβάζω αντίγραφα επιστολής του Συλλόγου Φίλων ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Μεσσηνίας και του αντίστοιχου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και των σε αυτήν συνημμένων, όπου επισημαίνεται η αδήριτη ανάγκη αδειοδότησης και διασφάλισης της λειτουργίας πλήρους οδοντιατρικής μονάδας στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Μεσσηνίας, ζήτημα για το οποίο ήδη είχαν κινηθεί εθελοντικά και με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες τους συμπολίτες μας και οι ενδιαφερόμενοι φορείς.
Παρακαλώ να δείτε τα αιτήματα που περιλαμβάνονται στο συνημμένο με ιδιαίτερη μέριμνα και προσοχή, διότι άπτονται αναγκαίων παροχών οδοντιατρικής φροντίδας σε μια ευαίσθητη κατηγορία συμπολιτών μας που εξυπηρετούνται από το εν λόγω Κέντρο, για τους οποίους χρειάζεται συνεχής και έμπρακτη φροντίδα και από την πλευρά της Πολιτείας. »

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου