9.2.10

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στο STAR - Πρόστιμο 70.000 ευρώ στην Πετρούλα

Άστραψε και βρόντηξε το Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο ρίχνοντας κεραυνό αξίας ….70.000 Ευρώ στο STAR για τον καιρό της Πετρούλας όχι γιατί …τελείωσε αλλά επειδή το δελτίο καιρού της προσβάλλει την ανθρώπινη αξία .
Στο Star τώρα τρέχουν και δε φτάνουν, αφού τέτοιες ''καμπάνες'' δεν είναι ότι καλύτερο εν μέσω οικονομικής κρίσης. Τα νούμερα μάλιστα της Πετρούλας τον τελευταίο καιρό είναι τουλάχιστον μέτρια, οπότε το πρόστιμο μοιάζει ακόμα πιο... τσουχτερό για το Star. Σύμφωνα πάντα με την απόφαση του ΕΣΡ το... αποκαλυπτικό δελτίο καιρού της Πετρούλας ''υποβαθμίζει την ποιότητα προγράμματος και προσβάλλει την ανθρώπινη αξία''.
Αλλά δεν είναι μόνο η Πετρούλα... πραγματικός πονοκέφαλος για το Star. Το ΕΣΡ φρόντισε να χρεώσει το κανάλι με ακόμα 30.000 ευρώ, για δραματοποίηση γεγονότων στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Στην πρώτη απόφαση για την Πετρούλα μειοψήφισαν ο πρόεδρος, Ιωάννης Λασκαρίδης και ο Νέστωρ Κουράκης, που πρότειναν πρόστιμο 50.000 ευρώ, και ο Κωνσταντίνος Τσουράκης, που πρότεινε σύσταση. Στη δεύτερη απόφαση μειοψήφισαν η Ίρις Αυδή, που πρότεινε πρόστιμο 15.000 ευρώ, και ο πρόεδρος, Ιωάννης Λασκαρίδης, μαζί με τον Κωνσταντίνο Τσουράκη, που πρότειναν σύσταση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου