11.2.10

Vodafone - Πρόγραμμα ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ

Το πρόγραμμα ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ επεκτείνει η Vodafone και στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει και να ενισχύσει τη συμμετοχή του κοινού στην ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ και να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και της δημόσιας υγείας, από την ανεξέλεγκτη απόρριψή τους. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Vodafone καλεί όλους να συμμετέχουν ενεργά σε δράσεις, που σκοπό έχουν την προστασία του περιβάλλοντος και ειδικότερα την ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ, μέσα από 1.000 διαφορετικά σημεία συλλογής τους...
Η Vodafone έχει τα περισσότερα σημεία συλλογής ανάμεσα σε άλλους ιδιωτικούς ή δημόσιους φορείς στην Ελλάδα. Μέχρι σήμερα, έχουν προωθηθεί για ανακύκλωση περισσότερα από 150.000 προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, καθώς το πρόγραμμα ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ έχει ξεκινήσει από το 2003. Κάδοι συλλογής κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ υπάρχουν στα 418 καταστήματα της Vodafone σε όλη την Ελλάδα, καθώς και σε όλα τα κτίρια της εταιρίας. Σε συνεργασία με το "Σώμα Ελλήνων Προσκόπων" (ΣΕΠ) έχουν τοποθετηθεί 400 επιπλέον κάδοι συλλογής κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ σε όλα τα συστήματα του ΣΕΠ - πανελλαδικά.
Επίσης, η Vodafone εφαρμόζει το πρόγραμμα ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ και σε εταιρικούς της πελάτες. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν περισσότερες από 120 επιχειρήσεις, έχοντας τοποθετήσει στα κτίρια περισσότερους από 160 κάδους της Vodafone. Παράλληλα, στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας της Vodafone με αθλητικούς συλλόγους, πανεπιστημιακά ιδρύματα και μη κυβερνητικές οργανώσεις, η εταιρία έχει τοποθετήσει στις εγκαταστάσεις τους κάδους συλλογής κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου