22.3.10

Σκηνές άγριας δύσης – Απήγαγαν 38χρονη από …αυτοκίνητο εν κινήσει

Θρίλερ θυμίζει η αρπαγή γυναίκας από 35χρονο τη νύχτα στο Περιστέρι, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από άγρια καταδίωξη στον Πειραιά, λίγη ώρα αργότερα.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, γύρω στα μεσάνυχτα 35χρονος ελληνικής υπηκοότητας, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών, άρπαξε με την απειλή πιστολιού 38χρονη γυναίκα στο δρόμο, στην οδό Αλκμήνης 15 , στο Περιστέρι και την επιβίβασε με τη βία σε ΙΧ αυτοκίνητο, που έκλεψε την ώρα εκείνη από το σημείο.
Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ κατευθύνονταν προς τον Πειραιά, σταμάτησε άλλο διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, έβγαλε με την απειλή του όπλου τον οδηγό έξω και κρατώντας πάντα όμηρο τη γυναίκα, συνέχισε την πορεία του με το νέο όχημα.
Περιπολικά της αστυνομίας τον εντόπισαν και άρχισε καταδίωξη, κατά την οποία ο δράστης πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών. Τελικά στην περιοχή των Καμινίων, αφού εγκατέλειψε τη γυναίκα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια.
Όπως λένε οι αστυνομικοί, το πιστόλι του ήταν αεροβόλο με αμπούλες, ενώ ο ίδιος ανακρινόμενος, έλεγε ακατανόητα πράγματα. Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου