26.3.10

Τζούλια Αλεξανδράτου και η "αποτυχημένη χωριατοπούλα" Σάσα

Η κόντρα ανάμεσα στη Τζούλια Αλεξανδράτου και τη Σάσα Μπάστα καλά κρατεί, με όπλα μηνύσεις, δελτία τύπου και απειλές για ασφαλιστικά μέτρα.
Παρόλα αυτά η Τζούλια, μόλις έληξε το αυτόφωρο από τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον της η Σάσα Μπάστα, πήρε ένα λίαρ τζετ και πετάχτηκε μέχρι την Κύπρο για επαγγελματικές εμφανίσεις.
Μάλιστα στην πτήση από Αθήνα για Κύπρο η Τζούλια ήταν μόνη στο Λίαρ Τζετ με τον μάνατζέρ της Μένιο Φουρθιώτη και, όπως είπαν, απόλαυσαν το ταξίδι, πίνοντας …σαμπάνια και καπνίζοντας …πούρα. Έλυσαν όμως και τις απορίες όλων μας για το τι έφαγαν στον αέρα, αφού όπως είπαν δείπνησαν με σούσι.
Τώρα σε ότι αφορά την κόντρα Τζούλιας – Σάσας, η Τζούλια εξέδωσε μεν δελτίο τύπου μετά τη μήνυση της Σάσας Μπάστα, ωστόσο απειλεί και με ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας 50. 000 ευρώ κάθε φορά που θα αναφέρεται στο όνομα της.
Λάβρος κατά της Σάσας Μπάστα εξακολουθεί να είναι πάντως ο μάνατζερ της Τζούλιας, ο οποίος την αποκαλεί «αποτυχημένη χωριατοπούλα» και της λέει να "πάει να φυλάξει κατσίκια".
madata

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου