27.3.10

Καιρός - Θα συνεχιστεί μέχρι και το Πάσχα η καλοκαιρία

H καλοκαιρία θα συνεχιστεί για αρκετές ημέρες ακόμα. Όπως προβλέπει η ΕΜΥ μέχρι το Πάσχα! Αραιές νεφώσεις, βαθμιαία πυκνότερες στα ηπειρωτικά, εξασθένηση των ισχυρών βορείων ανέμων στο Αιγαίο και βαθμιαία στροφή τους σε νότιους αναμένουν οι μετεωρολόγοι για αύριο.
Θα συνεχιστεί μέχρι και το Πάσχα η καλοκαιρία Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 7 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 έως 23 βαθμούς... στη Δυτική Ελλάδα, 12 έως 20 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 9 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και στα νοτιοανατολικά ισχυροί, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς μέτριους.
Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι με τάση ενίσχυσης τις βραδινές ώρες. Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες αναμένονται αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς στο Σαρωνικό και μέτριοι στο Ν. Ευβοϊκό, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς ασθενείς

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου