9.4.10

Σοκ και φρίκη: 39χρονος στρατιωτικός, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, βίασε 11χρονο κοριτσάκι που γνώρισε μέσω του Facebook!

Η ανήλικη γνώρισε τον αξιωματικό του στρατού, που είναι ελληνικής καταγωγής και υπηρετεί εθελοντικά στην Κύπρο, τον περασμένο μήνα. Κρύβοντας την πραγματική του ηλικία, ο 39χρονος αντάλλαξε μηνύματα με την 11χρονη μέσω του Facebook και ακολούθησαν τηλεφωνικές συνομιλίες
Μετά από μέρες, δράστης και θύμα κανόνισαν να συναντηθούν στην Λεμεσό, όπου ο 39χρονος οδήγησε το παιδί σε ερημική τοποθεσία και ικανοποίησε τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις. Φανερά σοκαρισμένη, η 11χρονη κατάφερε να αποκαλύψει τον βιασμό της στην ξαδέρφη της, μία εβδομάδα μετά. Η κοπέλα αυτή ενημέρωσε τους γονείς, οι οποίοι και προχώρησαν σε σχετική καταγγελία.
Αστυνομικοί από την Λεμεσό ερεύνησαν με προσοχή της υπόθεση, ενώ το περιστατικό δεν έγινε αμέσως γνωστό προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν φυγή του δράστη. Περίπου 15 ημέρες μετά τον βιασμό, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 39χρονο στη Λάρνακα.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πα-τέρας ομολόγησε την πράξη του, υποστηρίζοντας πως δεν είχε αντιληφθεί ότι το κοριτσάκι ήταν μόλις 11 ετών!
Το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού διέταξε την πενθήμερη κράτησή του και εναντίον του εκκρεμούν οι κατηγορίες του βιασμού, της διαφθοράς ανηλίκου κάτω των 13 ετών και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου