9.4.10

Από Βασίλη ΑΞΙΩΤΗ Υποψήφιο Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ

Στις 18 Απριλίου, είναι η στιγμή που πρέπει να έρθει κοντά μας ο κάθε νέος και η κάθε νέα που πιστεύει και εκφράζεται μέσα από τις αρχές του φιλελευθερισμού. Που πιστεύει και ακολουθεί την παράταξή μας, αλλά δεν του δόθηκε ποτέ το έναυσμα να ασχοληθεί.Η Γενιά μας απομακρύνθηκε από τα κόμματα γιατί απογοητεύθηκε. Δεν απομακρύνθηκε από την πολιτική. Έχει άποψη και μάλιστα αυστηρή. Αν αυτό δεν το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας, ποτέ δεν θα κάνουμε την υπέρβαση. Και ποτέ δεν θα καταφέρουμε να τους εκφράσουμε.Αυτή τη γενιά λοιπόν, στην οποία ανήκουμε, οφείλουμε να τη φέρουμε ξανά κοντά μας. Έχουν πολλά να δώσουν. Τους έχουμε και μας έχουν ανάγκη. Τους έχει ανάγκη η ίδια η πολιτική, η ίδια η χώρα μας
Ήρθε πλέον η στιγμή να απαντήσουμε σε 2 βασικά ερωτήματα.
1ον: Τί ΟΝΝΕΔ θέλουμε;
Και 2ον : Πώς αυτό θα το πετύχουμε ?
Αυτά ακριβώς τα ερωτήματα μας οδήγησαν στη δημιουργία της Κίνησης Ανανέωσης ΟΝΝΕΔ, που έχω την τιμή να εκπροσωπώ. Μίας ομαδικής κίνησης που δημιουργήθηκε με μεγάλο πάθος. Με μεγάλη όρεξη. Με αστείρευτη διάθεση να προχωρήσουμε μπροστά. Να μην συμβιβαστούμε. Να μην αρκεστούμε στα ήδη υπάρχοντα.
Στόχος μας είναι η δημιουργία των δομών που θα υποστηρίξουν την παραγωγή υγιούς πολιτικής.
Έτσι, μόνο θα πάρουμε με το μέρος μας το σύνολο των νέων. Νέους από κάθε γωνιά της Ελλάδος. Με ξεχωριστές κοινωνικές αφετηρίες. Φοιτητές, εργαζόμενους, αθλητές, Νέους με επιχειρηματικούς στόχους, Νέους που ψάχνονται. Αλλά και νέους που δεν ψάχνονται. Έτσι θα πετύχουμε το ουσιαστικό άνοιγμα της ΟΝΝΕΔ στην κοινωνία. Έτσι μόνο θα φανούμε χρήσιμοι στον τόπο.
ΑΞΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΟΝΝΕΔ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου