15.4.10

Συνελήφθη γιατρός για απάτη κατ’ εξακολούθηση

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες τις (14-04-2010), από αστυνομικούς της Υπηρεσίας μας, γυναίκα ιατρός του Γ.Ν. Αθηνών «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας προέκυψε ότι η συλληφθείσα είχε διαβεβαιώσει ψευδώς ζευγάρι ιδιωτών, που την είχε επισκεφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο, ότι το Νοσοκομείο διενεργεί εξειδικευμένες εξετάσεις, ενημερώνοντάς τους ότι το κόστος των εξετάσεων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 1.000 Ευρώ με απόδειξη και 800 Ευρώ χωρίς απόδειξη.
Στη συνέχεια έλαβε τμηματικά διάφορα χρηματικά ποσά, ως προκαταβολή, ενώ σήμερα τους παρέδωσε απαντήσεις των εξετάσεων, οι οποίες ήταν ξενόγλωσσες και φέρονται να έχουν εκδοθεί από εργαστήριο της αλλοδαπής. Επιπλέον συνοδεύοντο από αντίστοιχες απαντήσεις στα ελληνικά, τις οποίες φέρεται ότι υπογράφει η ιατρός, ενώ έχει τεθεί σε αυτές σφραγίδα που φέρει τα στοιχεία της και τα στοιχεία του Νοσοκομείου.
Παρέλαβε δε ως εξόφληση προσημειωμένο χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή της κατά τη στιγμή της σύλληψης και κατασχέθηκε.
Επιπρόσθετα, όπως εξακριβώθηκε από την προανάκριση τον περασμένο Μάρτιο είχε καταφέρει με την ίδια μεθοδολογία να εξαπατήσει και άλλη πολίτη, απαιτώντας και λαμβάνοντας το χρηματικό ποσό των 1.800 Ευρώ.
Η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί αύριο στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου