30.4.10

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην αρχή της εθνικής οδού Κορίνθου - Τριπόλεως

Λόγω εργασιών ανακατασκευής του οδοστρώματος, θα παραμείνουν κλειστοί οι κλάδοι εισόδου και εξόδου του ανισόπεδου κόμβου Κορίνθου, στην αρχή του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου - Τριπόλεως κι αντίστροφα, από την προσεχή Τρίτη 4 Μαΐου και ώρα 07:00 έως και τη Δευτέρα 17 Μαΐου και ώρα 20:00.
Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα η κυκλοφορία από Αθήνα προς Τρίπολη - Καλαμάτα - Σπάρτη και αντίστροφα, μέσω του αυτοκινητοδρόμου θα διεξάγεται κανονικά. Ειδικότερα όμως στο σημείο των έργων, η κυκλοφορία θα διεξάγεται ως ακολούθως:
Από Τρίπολη προς Πάτρα και αντίστροφα, μέσω των ανισόπεδων κόμβων Σολομού και Αρχαίας Κορίνθου (Ολυμπία Οδός).
Από Τρίπολη προς Κόρινθο και αντίστροφα, μέσω του ανισόπεδου κόμβου Σολομού και της παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου - Άργους.
Η παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Πατρών θα είναι επίσης κλειστή στην περιοχή του κόμβου.
Η κυκλοφορία στον παράδρομο του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου - Πάτρας (Ολυμπία Οδός) δεν θα διακοπεί, αλλά θα εκτρέπεται εναλλάξ είτε στην κατεύθυνση προς Κόρινθο είτε στην κατεύθυνση προς Πάτρα, ανάλογα με την πορεία των κατασκευαστικών εργασιών.
Τέλος, για τη διευκόλυνση των μετακινουμένων, η κατασκευάστρια κοινοπραξία ΜΟΡΕΑΣ, θα εγκαταστήσει πληροφοριακή σήμανση στην ευρύτερη περιοχή της παράκαμψης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου