6.4.10

Πατέρας εγκατέλειψε το εξάχρονο αγόράκι του

Με το σκληρό πρόσωπο της ζωής ήρθε αντιμέτωπο ένα εξάχρονο αγόρι από τη Βουλγαρία όταν το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης εγκαταλείφθηκε από τον πατέρα του σε απομονωμένη αγροτική έκταση στην περιοχή της Χρυσούπολης Καβάλας όπου και παρέμεινε εκεί για τρεις ολόκληρες μέρες.Το μικρό αγόρι εντοπίστηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής από περιπολία ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης. Ο εξάχρονος που ήταν φοβισμένος, έκλαιγε και ζητούσε συνεχώς τους γονείς του, αρχικά μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Την επόμενη μέρα μεταφέρθηκε προσωρινά στο ίδρυμα "Παιδόπολη" της Καβάλας.Το απόγευμα της ίδιας μέρας μετά από συντονισμένες ενέργειες των στελεχών του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης και του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης εντοπίστηκε στο κέντρο της Ξάνθης ένας 40χρονος Βούλγαρος να περιφέρεται με τα δύο ανήλικα παιδιά του. Αμέσως προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης, όπου παραδέχθηκε ότι το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης εγκατέλειψε τον ανήλικο γιό και στη συνέχεια κινήθηκε πεζός στην πόλη της Ξάνθης.
Ο πατέρας συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Τα άλλα δύο ανήλια παιδιά του 40χρονου πατέρα μεταφέρθηκαν και φιλοξενούνται προσωρινά στο ίδρυμα "Παιδόπολη" της Καβάλας έως ότου μέσω της Ιnterpol του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ενημερωθεί η μητέρα τους που βρίσκεται στη Βουλγαρία για να τα παραλάβει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου