7.4.10

Σύσκεψη Στελεχών του Δήμου Καλαμάτας για την νέα εισοδηματική πολιτική

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, με τη συμμετοχή όλων των στελεχών του Δήμου και των Νομικών Προσώπων του, με αντικείμενο την πιστή εφαρμογή της εισοδηματικής πολιτικής/2010 και την περικοπή των αποδοχών. Σύμφωνα με το νόμο και την ερμηνευτική εγκύκλιο θα γίνει:
1. Περικοπή 12 % στο μισθό και 30 % στα δώρα των εργαζομένων του Δήμου και των Ν.Π.Δ.Δ. (ΚΑΠΗ, Αθλητικό Φορέα, Φιλαρμονική, Βρεφονηπιακούς σταθμούς)
2. Περικοπή 7 % στο μισθό και 30 % στα δώρα στα Ν.Π.Ι.Δ. (ΔΕΥΑΚ, Φάρις, Πνευματικό Κέντρο, ΑΔΕΚ, Κ. Αγορά)
3. Περικοπή 50 % στην αποζημίωση για συμμετοχή σε συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων (Δημοτικό Συμβούλιο, Δημαρχιακή Επιτροπή και Διοικητικά Συμβούλια Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ.)
4. Μειώσεις στις αποζημιώσεις Αιρετών (Περικοπή ενός μισθού, κατάργηση αυτοτελούς φορολόγησης κλπ)
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παν . Νίκας, επισήμανε τις βαριές ποινές του νόμου σε περίπτωση παρέκκλισης και υπενθύμισε την πενταμελή επιτροπή (2 Νομικοί, Γ. Γραμματέας, Διευθύντρια Διοικητικού και Διευθύντρια Οικονομικού), που θα δίνει απαντήσεις σε ενδεχόμενα ερωτήματα για την εισοδηματική πολιτική / 2010.
Τέλος, αρχίζει η διαδικασία επιστροφής χρημάτων, όπως προσδιορίζει ο Νόμος, από τους Υπαλλήλους ως αχρεωστήτως καταβληθέντων από 01-01-2010.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου