19.4.10

Λ. Μίχος γραμματέας Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ : «θα κόψουμε τον κώλο στους αντάρτες»!

Μετά τις σχετικές προειδοποιήσεις του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη ότι το κόμμα θα στηρίξει υποψηφίους που εγγυώνται τον «Καλλικράτη» ήρθε ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Μίχος για να κάνει ακόμη σαφέστερη τη θέση του Κινήματος απέναντι στα «αντάρτικα» ψηφοδέλτια: «θα κόψουμε τον κώλο στους αντάρτες!», είπε χαρακτηριστικά στη χθεσινή συνάντηση του με τους δημάρχους της Β΄ Αθήνας.......
Νωρίτερα ο πρώην δήμαρχος και βουλευτής της Β΄ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχει και στην Επιτροπή για την επιλογή των υποψηφίων, είχε τονίσει ότι το κόμμα κρατάει το δικαίωμα να αποφασίσει ποιοι μπορεί να σηκώσουν το βάρος του «Καλλικράτη» και, με βάση το Καταστατικό, να δώσει χρίσματα σε μεγάλους δήμους ή και καθόλου.
Απαντώντας δε σε ερώτηση παριστάμενου δημάρχου τι θα γίνει με τους «αντάρτες» στην περίπτωση που δεν δοθούν χρίσματα είπε χαρακτηριστικά: «Αν αυτό αποτελέσει άλλοθι για κάποιους και δεν ακολουθήσουν τη συντεταγμένη πορεία του κόμματος ακόμη κι αν δεν δοθούν επίσημα χρίσματα, θα τους κόψουμε τον κώλο»!
Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια των πολύωρων συναντήσεων με τους δημάρχους του λεκανοπεδίου (το σαββατοκύριακο που πέρασε) και της υπόλοιπης Ελλάδας (το προηγούμενο) με τον υπεύθυνο του Τομέα Αυτοδιοίκησης και τον επικεφαλής της παράταξης του ΠΑΣΟΚ στην ΚΕΔΚΕ Απόστολο Κοιμήση, το κλίμα ήταν πολύ καλό και οι αντιδράσεις των δημάρχων περιορισμένες.
Επιπλέον, παρότι λόγω του φορτωμένου προγράμματος οι συναντήσεις κλείστηκαν την τελευταία στιγμή, η προσέλευση των αιρετών ήταν πολύ μεγάλη.
aftodioikisi.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου