9.4.10

Κύριοι αξιωματούχοι της Ρηγίλλης

Μην «ποιείτε την νήσσαν…» γιατί ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας έχει εξαγριωθεί και οι 8οο.οοο συμμαχητές, από κύμα ελπίδας για τη νέα Νέα Δημοκρατία θα καταλήξουν τσουνάμι.
Ένας εκ των υποψηφίων προέδρων της ΟΝΝΕΔ, με βοήθεια εκ των έσω, οικειοποιήθηκε 300.000 από τα νέα ψηφιακά προφίλ μελών της Νέας Δημοκρατίας (κάτω των 32 ετών) και απέστειλε στα κινητά τους διπλάσιο αριθμό sms, προπαγανδίζοντας την υποψηφιότητά του.
Σε πολιτικά πολιτισμένες χώρες, η ενέργεια του συγκεκριμένου υποψηφίου προέδρου της νεολαίας θα είχε ως συνέπεια να πέσουν κεφάλια, να απολυθούν στελέχη με παραδειγματικές δημόσιες αναφορές και ίσως και μία-δυο αγωγές για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Αμέσως. Χθες. Με πολιτικά αυστηρό τρόπο. Εσείς, όμως, το μόνο που κάνετε είναι να κρύβεστε περιμένοντας να κοπάσει ο θόρυβος.
Δυστυχώς δεν έχετε αντιληφθεί ότι ο μέσος Νεοδημοκράτης, έπαψε προ πολλού να είναι αφελής και να καταπίνει αδιαμαρτύρητα τέτοιου είδους παλαιοκομματικές πρακτικές.
Η παραβίαση προσωπικών δεδομένων συνιστά ποινικώς κολάσιμη πράξη.
Επιληφθείτε οι ίδιοι του θέματος όσο είναι καιρός, πριν οι ψηφοφόροι που σας εμπιστεύτηκαν τα προσωπικά τους δεδομένα καταφύγουν οι ίδιοι στη δικαιοσύνη.
Εάν δεν αλλάξετε μυαλά η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να συρρικνώνεται και κάτω από 20% που βρίσκεται σήμερα και οι νέοι δεν πρόκειται να περάσουν ούτε απέξω από τη Ρηγίλλης.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου