16.4.10

Αποφασισμένοι οι γονείς της Τζούλιας να την κλείσουν σε …ψυχιατρείο

Οι χθεσινές δηλώσεις του δικηγόρου Δημήτρη Κατωπόδη, που αφορούσαν στις επόμενες δυναμικές κινήσεις των γονιών της Τζούλιας Αλεξανδράτου μόνο εντυπωσιασμού δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν. Και αυτό διότι αύριο, ο δικηγόρος μαζί με την μητέρα της στάρλετ Άλλισον Χάντ, θα συναντηθούν με Εισαγγελέα προκειμένου να υποβάλουν μια πολύ σημαντική αναφορά.
Στην αναφορά αυτή αναμένεται να ζητήσουν τον εγκλεισμό της κόρης τους σε ψυχιατρική κλινική. Είναι ένα δικαίωμα που τους το δίνει άλλωστε ο νόμος παρά το γεγονός ότι η τραγουδίστρια είναι ενήλικη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η διαδικασία είναι χρονοβόρα καθώς μετά την υποβολή της αναφοράς, ο Εισαγγελέας θα παραπέμψει τον φάκελο σε Αστυνομικό Τμήμα για την διενέργεια προανακριτικής εξέτασης και όταν ολοκληρωθούν οι καταθέσεις θα επιστραφούν στο γραφείο του δικαστικού λειτουργού.
Αμέσως μετά, ο φάκελος -με εντολή του Εισαγγελέα για εγκλεισμό της ασθενούς- θα παραπεμφεί ή στο Αρεταίειο ή σε κάποια ψυχιατρική κλινική. Μιλώντας στο gossip-tv.gr ο δικηγόρος επιβεβαίωσε την πρόθεση των γονιών και όπως χαρακτηριστικά είπε: «Αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώνει».
www.gossip-tv.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου