30.4.10

Ροζ σκάνδαλο με μεγαλοστέλεχος της Τ.Α σε πόλη της Μακεδονίας

Ροζ σκάνδαλο έχει προκαλέσει μεγάλο σούσουρο σε πόλη της Μακεδονίας. Οι πρωταγωνιστές της πικάντικης ιστορίας, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης και η ερωμένη του έπαθαν απίστευτο χουνέρι όταν ο απατημένος σύζυγος έμαθε για τη σχέση τους και τους έπιασε στα πράσα! Το περιστατικό, το οποίο θα θυμούνται για πολύ καιρό όσοι ήταν παρόντες, έγινε σε πρωτεύουσα βαλκανικής χώρας όπου βρισκόταν το παράνομο ζευγάρι στο πλαίσιο επαγγελματικού ταξιδιού, κατά τη διάρκεια του οποίου φρόντισε να χαρεί και τον έρωτά του.
Ο 60χρονος και η 45χρονη (η οποία εργαζόταν στο πλευρό του και ήταν το δεξί του χέρι) διατηρούσαν πολύμηνη ερωτική σχέση, την οποία κρατούσαν μυστική με νύχια και με δόντια. Και οι δύο έχουν οικογένειες και είναι πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας. Το γεγονός αυτό, αλλά και η θέση τους, τους έκαναν ακόμη πιο προσεκτικούς αφού ο κίνδυνος να διαρρεύσει ο δεσμός τους θα προκαλούσε σκάνδαλο μεγατόνων σε μια κλειστή κοινωνία όπου ο ένας γνωρίζει τον άλλον.
Πριν από λίγο καιρό πραγματοποιήθηκε επαγγελματικό ταξίδι σε πρωτεύουσα χώρας των Βαλκανίων. Μεταξύ των εκπροσώπων που έλαβαν μέρος ήταν και οι δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας, οι οποίοι είδαν το συγκεκριμένο ταξίδι ως απόδραση και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ζήσουν λίγες στιγμές έρωτα και πάθους. Ετσι, κάποιες ώρες που είχαν ελεύθερες, κλειδαμπαρώνονταν σε ένα από τα δύο μονόκλινα δωμάτια στα οποία διέμεναν κατά τη διάρκεια της αποστολής και απολάμβαναν τον έρωτά τους.
Οι δυο τους νόμιζαν ότι δεν τους είχε πάρει χαμπάρι κανείς, ωστόσο έκαναν λάθος αφού κάποιος... καλοθελητής φρόντισε να ενημερώσει σχετικά με τις αταξίες της συζύγου του τον άνδρα της που είχε μείνει πίσω στην πόλη ανυποψίαστος. Αν και ο ίδιος δούλευε στην ίδια υπηρεσία με τη γυναίκα του, παρ’ όλα αυτά δεν συμμετείχε στην αποστολή. Τελικά δεν γλίτωσε το ταξίδι αφού όταν έφτασαν στα αφτιά του τα μαντάτα έγινε έξαλλος και αποφάσισε να πάει μέχρι τη βαλκανική πρωτεύουσα για να δει με τα ίδια τα μάτια του αν η σύζυγός του τον απατούσε ή όχι.
Ετσι, πήρε το πρώτο αεροπλάνο και έφτασε στο ξενοδοχείο. Κατόπιν και προσέχοντας να μη γίνει αντιληπτός από γνωστούς, έμαθε σε ποια δωμάτια διέμεναν οι δυο τους και περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή έδρασε. Συγκεκριμένα, όταν είδε το ζευγάρι να μπαίνει αγκαλιά σε ένα από τα δωμάτια εμφανίστηκε κάνοντας και τους δύο να «παγώσουν». Ο απατημένος άρχισε να ωρύεται, να βρίζει θεούς και δαίμονες, ενώ το ξενοδοχείο σηκώθηκε στο πόδι αφού οι φωνές του ακούστηκαν σε όλους τους ορόφους, με αποτέλεσμα να μαζευτεί ακόμη και η ασφάλεια του κτιρίου. Το θέμα έληξε με τον άνδρα να αποχωρεί έξαλλος από το σημείο αφήνοντας πίσω τη γυναίκα του και τον εραστή της εμβρόντητους. Φυσικά, όταν επέστρεψαν στην Ελλάδα και την πόλη τους το περιστατικό μοιραία μαθεύτηκε και το σούσουρο που προκλήθηκε ήταν άνευ προηγουμένου.
Espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου