16.4.10

Στέγνωσαν από …. ρευστό οι τράπεζες ?

Μέρα τη μέρα προσπαθούν να βγάλουν τα περισσότερα υποκαταστήματα των τραπεζών καθώς δεν έχουν ρευστό στα ταμεία για να ανταποκριθούν στις καθημερινές ανάγκες των πελατών τους.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα οικονομικά ευκατάστατου συμπολίτη μας, ο οποίος πήγε να σηκώσει μετρητά ύψους περίπου 19.000 ευρώ για να πληρώσει είδη οικιακής χρήσης που είχε κλείσει σε πολυκατάστημα της περιοχής μας.
Χλόμιασε μόλις άκουσε την τραπεζικό υπάλληλο να του λέει πως δεν έχει χρήματα η τράπεζα και η ανάληψη δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Μετά από έναν ψιλοκαυγά έλαβε επιταγή και άρχισε ένας νέος μαραθώνιος για να συνεννοηθεί εκ νέου με τον υπεύθυνο του καταστήματος για να πληρώσει με το χαρτί κι όχι με τα μετρητά όπως είχαν κανονίσει.
Βέβαια, το παραπάνω περιστατικό δεν είναι το μοναδικό καθώς πολλά ευτράπελα λαμβάνουν χώρα καθημερινά στα υποκαταστήματα των τραπεζών.
Οι πελάτες μένουν έκπληκτοι που δεν μπορούν να σηκώσουν τις οικονομίες τους και τα στελέχη των τραπεζών προσπαθούν να μαλακώσουν τους αγριεμένους πελάτες.
kosmoslarissa.gr/article/6172/

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου